2777
2789
عنوان

چقدر از این امیر تو سریال تاسیان بدم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 7215 بازدید | 172 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره شاید در هر صورت اینها چیزی از نفرت من به امیر کم نمیکنه😤😂

اتفاقا من خیلی خوشم میاد از تلاشش و دلبری ک میکنه اینکه پولدار نیستن ب کنار اما سطح مطالعش زیاده و اطلاعات خوبی داره همه دردسراش هم بخاطر شیرینه ک مجبور شد بخاطرش بره ساواک و باقی ماجرا

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

دقیقاًبالاخره یکی هم نظر من پیدا شد😂😂

اره منم خوشحال شدم پیدات کردم اخه فکر میکردم حس من مشکل داره همه اینجا از امیر بد گفتن یاحتی گفتن جمشید خودکشی کرده😂😂

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

اتفاقا من خیلی خوشم میاد از تلاشش و دلبری ک میکنه اینکه پولدار نیستن ب کنار اما سطح مطالعش زیاده و ا ...

اتفاقا این الان کله ش باد داره نمیفهمه 

وگرنه این عشق نیست جنونه فقط عطش فتح کردن داره میهواد دختر خوشگله که باباش ادم حسابیه رو عاشق خودش کنه 

درسته پیگیره 

ولی همین کار دردسر میشه هم برا خودش هم برا شیرین چون اینا یه نقطه مشترکم باهم ندارن

در واقعیتم همینه پسرا کلی سرو دست میشکونن تا به دختره برسن بعدم سر چند ماه خسته میشن چون فقط دلشون شور و هیجان میخواد

اره منم خوشحال شدم پیدات کردم اخه فکر میکردم حس من مشکل داره همه اینجا از امیر بد گفتن یاحتی گفتن جم ...

البته منوچ و گفتم😁

ولی تروخدا بیاد سایدتو عوض کن این پسره امیر مرد زندگی نیست😭😂

اتفاقا این الان کله ش باد داره نمیفهمه وگرنه این عشق نیست جنونه فقط عطش فتح کردن داره میهواد دختر خو ...

اخه اونکه از اولش خبر نداشت دختره چیکارس چیو ب چی ربط میدی

کله ش باد نداره میدونه دختر بهش نمیدن راهش سخته خودشو ثابت کنه نه بنظر منکه واقعی عاشقشه اعلامیه هم بعدا مشخص میشه چرا گذاشت کارخونش فک کنم میخواست نجاتش بده ازین طریق دل پدرو بدست بیاره

اخه اونکه از اولش خبر نداشت دختره چیکارس چیو ب چی ربط میدیکله ش باد نداره میدونه دختر بهش نمیدن راهش ...

از تیپش کامل فهمید دختره خر پوله

خب الان این کارایی که کرده چی اصلا با این کارش دیگه جمشید عمرا بهش دختر بده

اصلا باباش میره این دخترو براش بگیره مگه ؟

فکر کرده با این کارا پسر تیمسار و ول میکنن میرن دختر میدن این

عشقش خیلی خرکیه کلا داره ضرر میزنه به این خانواده