2777
2789

یعنی تو این مدت هیچکس باز کم سن بودم بیشتر بود یعنی وقتی تو خیابون راه میرم مردی بهم میخکوب نمیشه بهم تیکه ننیندازن بهم پیشنهاد نمیدهدهمین طور تو دانشگاه خب وضع مالیم خب نیس نمی تونم اون جور به خودم برسم خییییییلییییی نارحتم از این بابت اونقدر که می‌خوام خودکشی کنم روابط اجتماعیم ضعیفه چهره م معمولیه حقیقتا چیکار کنم  

واقعا برای افکارت متاسفم و برا خودم که تو همچین سایت ک*شعری جوینم 

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۲۰

عزیزم خودتوقبول داشته باش،

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست

عزیزم فقط مهارتهاتو ببر بالا سعی کن مستقل بشی معاشرتی باش و با اعتماد بنفس و قدرتمند اینا تو همه چیت تاثیرگذاره از راه رفتنت بگیر تا نگاهت آرایشت لباست کم کم خودش شکل میگیره تو اجتماع تو دوستات زیاد باش اگرم اجتماعی نیستی با کسایی برو دوست شو که اجتماعی اند مشکلتو رک بشون بگو که دوست داری بینشون باشی ازشون خوشت میاد و میخای اینطوری معاشرتی تر هم بشی کم کم

باشــد کـه روزگـار بچَـرخد به کــامِ دِل ! 🍃🕊️