2777
2789
هنوز نمیدونم....فقط میدونم مهندسه و رسمی

اگه اخلاقش خوبه و بنظرت خوبه و ب دلت نشست قبول کن 

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

گول اسم شرکت نفت نخور من داداشم چندین سال تو شرکت نفت و رسمی اصلا آنجور گه فکر میکنی نیست چرا میتونی همیشه خرید کنی ولی اینکه بتونی اون خونه و اون ماشینی که دوست داشته باشی نه بازد خیلی تلاش کنی و از خواسته هات بزنی تا به اونا برسی در کل بگم همچین  غرق در پول هم نیستن و افراد متوسط جامعه محسوب میشن

هیچ جا پول مفت نمیدن

نون درآوردن سخته...

شیفت داره ... ماموریت های سخت طولانی داره... خطر داره...

انتقالی های وقت و بی وقت داره ...

محیط کار جورواجور داره که رو خلق و خو و سلامتی آدم تاثیر میذاره...

هیچ کسی تو دنیا از گشنگی نمرده ...اکثر اینایی که زود میمیرن از زیادیه...😀

گول اسم شرکت نفت نخور من داداشم چندین سال تو شرکت نفت و رسمی اصلا آنجور گه فکر میکنی نیست چرا میتونی ...

خب دیگه همه مشاغل خوب همینجوره 

آدم اول سختی میکشه بعد کم کم به همه چی میرسه

حقوق شرکت نفتی ها بر اساس جایگاه و سنوات و تحصیلات متفاوته 

ولی در کل یه شغل با پرستیژ و امنیت بالا و با ارزش 

کسی که بیاد تو این شغل زرنگ باشه خودشو میبنده زرنگ هم نباشه یه زندگی معمولی و در خور میتونه داشته باشه دیگه از این کمتر نیس

رییس شرکت نفت حقوقش ۱۰۰ هستولی درامدشون معمولا از جاهای دیگه هم هست تا اونجایی که من می‌دونم و مبلغی ...

دریافتی کارمند با سابقه 120 ولی خب پرواز و رستوران و گاز کارت و ... هم دارن اما 500 نیست