2777
2789
عنوان

به مذهبی بودنم توهین کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 32 پست
خب میگن تا خواستگار قطعی نشده نگید به کسی شما استوری میزاری

این آقا گذاشتن من هم گذاشتم...

ایشون از چند سال قبل من رو میخواستن :) 

و خب قطعیه تقریبا 

کاربری دست ۲ نفر هست ، اعصاب ندارم فحش بدی توهین کنی نینی یار تگ میکنم من لیلا و دوستم که کاربریش دو در اختیارم گذاشت کیانا ❤ 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مذهبی نیستی فقط این تاپیکو زدی بحث بشه

نه به خدا، میخوام بدونم چی بگم 

کاربری دست ۲ نفر هست ، اعصاب ندارم فحش بدی توهین کنی نینی یار تگ میکنم من لیلا و دوستم که کاربریش دو در اختیارم گذاشت کیانا ❤ 

مذهبی نیستی فقط این تاپیکو زدی بحث بشه

بخدا قسم خواهر قصدم این نیست 

مذهبی هستیولی با همزمان هم رل داری هم با یکی دیگه بحث میکنی؟🤐🤐🤐

نه نه اصلا...

نامزدم هستن نشون کردیم همدیگر رو

بلاکشون کردم با خط دیگه پیام دادن

مذهبی ندیدم با خواستگاری که محرم نیستن بره حرم استوریشم کنه مذهبی آپدیت شده اید یا شایدم خواستگار قب ...

چند ساله ایشون من رو میخواد و 

نشون شدیم :) 

عید فطر عقدمون هستش خب:) 

هر کی یه گوشه سنگر بگیره دعوا داریم

بخدا قصدم دعوا نبود، میخواستم بدونم چیکار کنم، به نامزدم هم نخواستم بگم دعوا میشد... 

اعصابمم خورد شد پسره رو بلاک کردم با خط جدید پیام داد 

اوه اوه چقد سوخته..در حد جواب دادن نیست..از پیجت بیرون کن

دقیقا :) 

همه فکر میکنن تاپیک زدم دعوا بندازم ولی بخدا قصدم نیست دعوا 🥲 

فقط میخواستم بدونم چکنم