2777
2789
عنوان

منی ک امیدی ب آینده ندارم چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 75 پست
من در شرف مهاجرت هستم ولی اونجا هم اندازه ایران سختی داره حتی بیشتر

قطعا سختی داره شما از این شهر بخای بری اون شهر اگه از 0 شروع نکنی قطعا باید از 5 شروع کنی تا تازه برسی به همون 40.50 که قبل بودی

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من در شرف مهاجرت هستم ولی اونجا هم اندازه ایران سختی داره حتی بیشتر

اونجا هر چیزی سر جای خودشه. هدف معلومه، مسیر معلومه، ثبات و امنیت هست و میدونی سختی که میکشی تهش متناسب با تلاشت و کمی شانس و اقبال، پاداش میگیری. اما اینجا چی؟

کاربر آقا

امیدوار باش به مسیری که انتخاب کردی و بدون تنها دست آویز ما ایرانی ها، همینه. نه طلا و دلار.

دقیقا 

من انگلیسی و چینی رو هم زمان دارم میخونم 

امیدم فقط به همینه چون تنها کاری که میتونم انجام بدم تو خونه همین یادگیری زبانه 

الان نمیتونم برم سرکار 

یک روز خودم را خواهم بخشیداز آسیبی که به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارندو از اهمیت دادن بیش از حد به آدم ها و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترکِ خود نکنم 👑💙

بیشتر ببینید
من ب زبان یاد گرفتن علاقه دارم ولی فک نکنم هیچوقت بتونم حرف بزنم تو جمله بندی مشکل دارم

یادگیری زبان، زمان میبره. هیچ اشکالی نداره نتونی جمله بندی رو درست کنی. مهم ثبات و پا پس نکشیدنه. 

کاربر آقا

منم حس کمبود دارم اصلاا دوست ندارم ببینمشون🥴

منم بخدا میرم میبینم تو یه سال فرش و مبل و تلویزیون و لوازم برقی و بگیر نو کردن تا خونه ای که دارن بزرگترش میکنن تا رخت و لباسی که میخرن.... نمیدونم واقعا 

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮

خودت یادمیکیری یا کلاس؟

خودم

با گوشی و یوتیوب 

یک روز خودم را خواهم بخشیداز آسیبی که به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارندو از اهمیت دادن بیش از حد به آدم ها و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترکِ خود نکنم 👑💙

بیشتر ببینید
منم حس کمبود دارم اصلاا دوست ندارم ببینمشون🥴

وای مثل من 

تو فکر کن من فردا مهمونی دعوتم حالا چرا 

چند کل خانواده آیفون شونزده خریدن می‌خوان ما رو دعوت کنم مثلا شیرینی بدن 

در واقع پز میدن

فعلا لغت زبان حفظ میکنم

یکم سعی کن تنوع بدی به روش ها که خسته کننده نشه. یادگیری صرف لغت یکم خشکه. جمله های ابتدایی باهاش بساز و بده هوش مصنوعی ایراداش رو بگیره. فیلم ببین، یوتیوب زبان اصلی ببین، زبانت گوشی رو بکن انگلیسی، جملات روزمره و ساده و عبارات ساده رو تمرین کن تا فکرت کم کم انگلیسی شه.

کاربر آقا