2777
2789
عنوان

کراشم بالاخره اعتراف کرد🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 938 بازدید | 58 پست
منم ، الانم انقد تشنمه ۵ لیوان آب خوردم دارم میترکم ول دهنم خشکه

من از روز اول مریض شدم تا پنجم شیشم از زیر پتو بیرون نمیومدم الان یه چند روزه برگشتن به آغوش خانواده 😂

Only Love Can Hurt Like This

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهییییی ننههههه

🔴درخواست ندید پلیییز،مخالفی ریپ نزن کاربر عزیز😃،نینی سایت شاید گاهی انرژی منفی بده اما برای من جای جالبیه، جاییه که خانوما کنار همن و از هر درس سخنی میگن،کاربرای اینجا بجز یه تعداد محدودی قلب سفیدی دارن و صمیمانه کمکت میکنن، و من همه کاربرارو به جز همون تعداد محدود دوست دارم🤌😁💗

بیشتر ببینید

عاقا دختر منم کراشم بهم اعتراف کرد الان یکساله باهمیم بعد قبلش برام خیلی خاااص بود دیگه می‌دونی بعد که درخواست داد دقیقا حس کردم نه بابا نمیخامش حالا اینجوریام نبوده ولی نههه همین که قبول کنی کافیه یکی دو روز بگذره میفهمی چ حس خوبیههههه😍🤌🏻

راستی منم دانشجومعلمم ترم ۸ تو چندی

🦥🤌🏻

وای🥲من ذوققققققق>>کراش منم اینجوری اعتراف کرد و الان بعد از سه سال آشنایی و ازدواج ، دوقلوهام ...

بسی ذوق کردم 

پایدار باشید

🔴درخواست ندید پلیییز،مخالفی ریپ نزن کاربر عزیز😃،نینی سایت شاید گاهی انرژی منفی بده اما برای من جای جالبیه، جاییه که خانوما کنار همن و از هر درس سخنی میگن،کاربرای اینجا بجز یه تعداد محدودی قلب سفیدی دارن و صمیمانه کمکت میکنن، و من همه کاربرارو به جز همون تعداد محدود دوست دارم🤌😁💗

بیشتر ببینید

ببین بهش بگو اگه جدی گفتی بیا خواستگاری.

اگرم میخوای بیش تر اشنا شیم و زود عقد نکنیم فقط یه نامزدی ساده میگیریم و زیر نظر خانواده رفت و آمد می‌کنیم یه مدت.

"""""به نظر من"""" دوستی کار اشتباهیه.

نطر شخصیمو گفتم امیدوارم بهترین ها نصیبت بشه