2777
2789

یکی از عمه هام به همه عیدی 100 داد به من 50 خیلی زورم اومد. قطعا محتاج 50 تومن نیستم ولی آخه چرا باید به همه 100 بده به من 50؟ اینم بگم اینجور نیست با من مشکل داشته باشه همیشه باهام خوب بود. اینم بگم حواسش هم بود 50 داد نگید یادش رفته. واقعا دلیل کارش رو نمی‌فهمم خیلی ناراحت شدم پیش همه آدما منو بی ارزش کرد بخدا به همه 100 داد به من 50. وضع مالبش هم عالیه بچه هم نداره خیلی خیلی پولداره. واقعا موندم چرا؟؟؟ عصبانی شدم اومدم خونه شر بپا کردم. بخدا نه برای 50 تومن. الان مبخوام 130 میلیون پول ترمیم بینی بدم مشکل از پول نیست ولی چرا باید به همه 100 بده به من 50؟ فردا میخواد بیا خونمون منم میخوام از دماغش هر جور شده در بیارم 

نی نی سایت لطفا زود منتشر کن مرسی همیشه من تاپیک هام دیر منتشر میشه لطفا رسیدگی کنید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من بودم بر نمیداشتم

آخه داد دستم. چجور برندارم. حالا فردا بیاد پسش میدم میگم نمیخوام. با اینکه آنقدر پولداره بابام پارسال همش می‌بردش بیرون ما رو نمی‌برد براش کلی خوراکی میخرید. ازش متنفر شدم واقعا چرا باید با من همچین کاری کنه؟ حداقل حرمت نگه داره چون اگه با من در بیوفته واقعا رفتار بدش رو بی جواب نمیزارم حتی برای همه از قشم یه تیکه وسیله آورده بود برا من هیچی 

چرا بخرم؟ خودش کم پول و طلا داره؟ خیلی طلا داره پول پارو میکنه از خوشبختی. انقد زورم گرفت حالم بده ا ...

نمیدونم من اینطور ادمارو سعی میکنم دست بندازم

یا مثلا خاله هام از خارج برامون سوغات می اوردن مامانم میگفت دیگه تا اخر عمرتون باید مدیونشون باشین و یه عالم چیز میز اوردن و میخواست مجوز بده فامیلش هر غلطی بکنن منم چند برابر پولی که برام سوغاتی می اوردن میبردمشون رستوران و توراهی میخریدم میدادم که حس نکنن حالا کار خاصی کردن 

آخه داد دستم. چجور برندارم. حالا فردا بیاد پسش میدم میگم نمیخوام. با اینکه آنقدر پولداره بابام پارسا ...

خب عزیز دلم اومد خونتون توام ۵۰تمن بش بده بکو عمه جون عیدی من ب شما