2777
2789
عنوان

آموزش موسیقی کودک به صورت آنلاین

| مشاهده متن کامل بحث + 91 بازدید | 21 پست
ببخشید عزیزم از این اسباب بازی های که با چوب میزنن روش و تولید صدا می‌کنه اسمش چیه ؟!شما اون رو آموز ...

اونا دو مدل دارن مدل اول لوله ای هست که اون اسباب بازیه کلا به درد نمیخوره فقط جنبه بازی داره

اسم ساز تخصصی کودکان بلز هست از ۱۴ تیغه رنگی تشکیل شده با دو عدد مضراب و مناسب برای آموزشه

بنده هم بلز هم فلوت ریکورد آموزش میدم 

من حالا چیزی ندارم باشه برای بعدا (این کاربری دست دو نفره)

فدای شما سختی ساز به ترتیب ویالون سخت ترین ساز هست بعد پیانو و بعد از پیانو گیتارقربونت برم گیتار رو ...

بله درسته ممنونم ازتون ☺️

من پرس وجو کنم ببینم به چه صورت هست سپاس فراوان 🎀🌹

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱       یه دختر چادری هستم🙋🏻‍♀️  ارادت خاصی به خانوم حضرت فاطمه زهرا دارم و آقام حسین 😍🌅 و من یَتَوَکل الله.     متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله درسته ممنونم ازتون ☺️من پرس وجو کنم ببینم به چه صورت هست سپاس فراوان 🎀🌹

قربونت برم عزیزم باز اگر جایی به سوال برخوردی من در خدمتتون هستم 

اونا دو مدل دارن مدل اول لوله ای هست که اون اسباب بازیه کلا به درد نمیخوره فقط جنبه بازی دارهاسم ساز ...

بله درسته 

منظورتون لوله ای چیه ؟!

باید چجوری باشه ؟! من پسرم دارم یدونه شو نمی‌دونم درست هست یا نه 

و اینکه هزینه اون حالا بخواد برای دست گرمی شروع کنه مجازی به چه صورت هست ؟؟

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱       یه دختر چادری هستم🙋🏻‍♀️  ارادت خاصی به خانوم حضرت فاطمه زهرا دارم و آقام حسین 😍🌅 و من یَتَوَکل الله.     متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

قربونت برم عزیزم باز اگر جایی به سوال برخوردی من در خدمتتون هستم

سلامت باشین بله حتما ☺️ 🌹 

بله درسته منظورتون لوله ای چیه ؟!باید چجوری باشه ؟! من پسرم دارم یدونه شو نمی‌دونم درست هست یا نه و ...

اگر میتونید عکسش و ارسال کنید بگم که به دردشون میخوره یا نه 

اگر نمیتونید گوگل سرچ کنید 

ساز بلز و بعد سرچ کنید بلز اسباب بازی 

ساز بلز بزرگتر هست و رنگ هاش به ترتیب آبی،بنفش،قرمز،نارنجی،زرد،و دوتا سبز هست از هر رنگ دوتا داره 

مجازی هم به صورت آفلاین هست هم آنلاین 

آفلاین به این صورت هست 

که فیلم ویس و عکس درس ارسال میشه

و شما تا جلسه آینده باید درس هارو تحویل بدید 

آنلاین یک روز در هفته تماس تصویری میگیریم درس های جدید توضیح میدم ودرس های قبل تحویل میگیرم 

کلاس اول هست عزیزم کاراته کار و مسلط به زبان خارجه 😊

سلام عزیزم 

چرا باتوجه به سنش با کلاس های موسیقی کودک شروع نمی کنید؟ اینجوری هم به دنیای موسیقی علاقمند میشه هم سازشو خیلی آگاهانه تر انتخاب میکنه، من بچمو سمت ستارخان پیش آقای بهتاش داورپناه بردم، یک ترم روی انتخاب ساز کار کردن تا همه سازهارو بچه ها ببینن تا بتونن ساز مناسبشونو انتخاب کنن