2777
2789
عنوان

اخه چرا کسی که سرما خورده باید بیاد🔸🔸🔸😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 17 پست
وای من باشم ضد درصد باهاش دعوا میگیرم 😑😑

اخه عزیزم اعصاب دعوا ندارم همین گرفتن ماسک هم باعث شد نتونم تمرکز کافی داشته باشم الان خوابم نمیره

فکرشپ بکن دعوا هم بکنم 

توان تنش ندارم

در آغوشم بگیر و کمکم کن قاتلی ب دنبالم است ک من گاه او را در آیینه میبینم.                                                                                                                                                                                                                  دیگر انرژی لازم برای دوستی‌های بی‌معنی، تعاملات اجباری و مکالمه‌های غیرضروری را ندارمhttps://t.me/brayehkonkor1404 کانال روزمرگی من

بیشتر ببینید
نه ببین یه روشی هست تو پانسیون، که به مسئول اونجا میگی، ولی بهش می‌سپاری که نگه شما اعتراض کردی

بله باید اینحوری میکردم اما وقتی پیشم عطسه میکرد خیلی ترسیدم 

در آغوشم بگیر و کمکم کن قاتلی ب دنبالم است ک من گاه او را در آیینه میبینم.                                                                                                                                                                                                                  دیگر انرژی لازم برای دوستی‌های بی‌معنی، تعاملات اجباری و مکالمه‌های غیرضروری را ندارمhttps://t.me/brayehkonkor1404 کانال روزمرگی من

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

گفتم فامیله بزار به خودش بگم رعایت نکنه به مسئولم میگم اینقدر ترسیده بودم فقط سریع فرار کردم

عشام ویروس جدیده تا هنوز درگیر نشدی یه شربت پلارژین بگیر بخور و رسما بهش بگو یک کم درک داشته باش الان ویروس جدید اومده که شما هم گرفتین بعد هی مدام ور دل بقیه میشینی اونم بدون ماسک و در مورد اینکه سوال زیاد ازت پرسید به درک که فامیله بگو عزیزم میشه لطفا اینقدر سوال نکنید من اگه لازم بدونم خودم میگم بدم میاد 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم