2777
2789
عنوان

حواستون به بچه هاتون خیلی باشه

444 بازدید | 17 پست

چندوقت پیشا تاپیک زدم یکی از نزدیکانم به دخترش تجاوز شده بود خداروشکر باردار نبوده ولی دکتر بهش گفته بود شکایت نکنه چون اگه باردار شه طبق دین اسلام سقط گناهه و مجوز سقط بهش نمیدن با اینکه خود خواستم نیست تجاوز ولی بچه رو باید به دنیا بیاره حواستون خیلی به خودتون بچه هاتون باشه

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه دکتری بوده اون... گفته وایسین ببین باردار میشه یا نه ولی شکایت نکنین😑

عزیزم‌ اگه باردار میشد تو پرونده و قانون ثبت میشد احتمالا و نمیشد سقط کنه‌ چون از مراجع دینیم بپرسید سقط گناهه حتی در اثر تجاوز نمیدونم این چرا گناه هست

لایک به موضوع تاپیک تون ،اینم کلی میگم واسه خانما اصلا شما خانما قبول نکنید روابط ازاد وارد نشین افکارتون هم درگیر میشه از هدف هاتون دور میمونید خانما وارد اینجور روابط ها بدون محرمیت هستن وارد بشین آسیب داره این روابط ازاد ،پوچ هستن از طرفی یادتون نره ما مسلمان هستیم بایدها نبایدها داریم شریعت و طریقت داریم نمیتونیم مثل کشورهای اروپایی فک کنیم تصورات

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید
عزیزم‌ اگه باردار میشد تو پرونده و قانون ثبت میشد احتمالا و نمیشد سقط کنه‌ چون از مراجع دینیم بپرسید ...

تجاوزو میرفتن شکایت میکردن ولی بارداریو اطلاع نمیدادن حالا طرف سر و مر و گنده میره به یکی دیگم تجاوز میکنه ککشم نمیگزه

یعنی انقدر بچه کم شده به هر طریقی بچه واسه دولت بیارن

از مراجع دینی سوال کنیدم میگن منم متاسفانه نمیدونستم چون تجاوز یه اتفاق زوری و یه طرفس و زندگی اون دختر تباه میشه مجازاتش سنگینه دیش ولی کاش این شرط هم میزاشتن که در صورت بارداری سقط صورت بگیره برای اون فرد

دکتر چرت گفته چون اگه اینطوره در هر صورت سقط گناهه چه شکایت کنه چه نکنه این باعث شد متجاوز به سزای اعمالش نرسه بره بقیه رو هم بدبخت کنه نمیدونم دکتر با چه عقل و هوشی تونسته دکتر بشه

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

اصلا اینطور نیست

اگر هر کس قربانی تجاوز بود، اقدام می‌کرد برای شکایت... دیگه این مریضی روانی انقد وقیح نمیشدن که تعدادشون روز به روز بیشتر بشه!!!!

از روز تجاوز، به فرص اینکه منجر به بارداری بشه، ۱۴ روز زمان لازمه که آزمایش بارداری انجام بشه... همون موقع هم لازم نیست عالم و آدم خبردار بشن که چی شده!!!! آیت همه سقط غیر قانونی هر روز و هر ساعت داره انجام میشه

ولی برای جلوگیری از انتقال بیماری های منتقله جنسی فقط حداکثر ۴۸ ساعت زمان هست

این زمان رو نباید از دست داد

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
بیشتر ببینید
دکتر چرت گفته چون اگه اینطوره در هر صورت سقط گناهه چه شکایت کنه چه نکنه این باعث شد متجاوز به سزای ا ...

شکایت کنن دیه سنگین هست 

ولی‌این دختر چون باردار میشد خطر جانی براش میشد احتمالا گفتن که یه وقت قانون درخواست بتا نده یه سری خانواده ها پشت بچن یه سری درک ندارن خطر جانی تهدیدشون میکنه اگه بگن