2777
2789

بچها شوهر من قبلا مادرش ب هیچ جاش حساب نمیکرد 

شر خونه زندگی مون داشتیم میگذروندیم 

الان یک ساله نمیدونم ب این شوهر احمق من جی شده انقدر بچه ننه شده 

ببین تو این یک سال یادش افتاده مادر داره 

مادرش داره میذاره رو سرش 

میخوایم بریم یه دور بزنیم تا میشینیم تو ماشین زنگ میزنه مامانش بپوش دارم میام دنبالت

میرسیم در خونشون بمن میگه برو عقب بشین مامانم بیاد 

منم میرم عقب بق میکنم با هیچ کس حرف نمیزنم کوفت ام میشه 

میگن تو رو خدا مارو ی مسافرت ببر میگه با مامانم بریم 

منم گفتم نمیخوام خوش نمیگیذره فک کن من مث بچه ها باید عقب بشیم ننه اش جلو ک من رئیسم برو 

اون رو پسرم میگفت بایا کی رو دوست داری هی گیر داده بود منم شوخی میکردم میخندیدم ک فقط منو دوست داره 

شوهر احمقم گفت اول پسرم بعد مادرم 

و صدای خورد شدن خودمو شنیدم مردم 

ایشالله داغ مادرش ب دلش بشینه ک انقدر منو میشکنه بخاطر مادرش 

حالا فکر نکنی مامانش خیلی اینو میخوادش مامانش همه دنیاش دخترشه حتی هرچی مال داشته بخشیده ب دخترش ک دخترم صاحب خونه بشه بعد ما مستجریم 

شوهرم کور این چیزا زو نمی بیمه 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

زمین گرده شوهرمن بدتر از این بود الان همون مادر سرش کلاه گذاشته بیرونش کرده اومده ور دل من فاز افسردگی گرفته 

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .
بیشتر ببینید
زمین گرده شوهرمن بدتر از این بود الان همون مادر سرش کلاه گذاشته بیرونش کرده اومده ور دل من فاز افسرد ...

اینم همینه مامانش هرچی داشت داد دخترش گفت دخترم سختی نکشته ی خونه خرید زد بنام دخترش دخترش نشسته توش بعد پسرش مستجره بهش میگم میگه اختیار مالش داره من خودم گفتم بده به فلانی خواهرم سختی نکشه

اسی به نظرم شوهرت رو سگ محل کن

برو باشگاه بنویس، استخر برو

عصر به عصر از خونه بزن بیرون و برا خودت باش

ب خودت برس، رنگ مو، کاشت ناخن و...

و فک کن اصلا شوهرت وجود نداره

میگه بریم بیرون بگو نمیام

بشین خونه فیلم ببین یا برقص

ی یکماه ک اینجوری سگ محلش کنی مث سگ میفته دنبالت موس موس کنان