2777
2789
عنوان

چه‌دعا ذکری برا حاجت روایی یخونم لطفا کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 51 پست
واسه ازدواج با معشوق شب جمعه۱۴بار نادعلی رو بدون حرف زدن یا خوردن چیزی رو به قبله یا بدن پاک وضو گرف ...

مرسی عزیزم 

اینا که نوشتی کسی انجام داده نتیجه گرفته باشه؟

دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟  امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.

یه چی بگم اسی..اینکه من توی خواب بهم گفتن ۷بار سوره یاسین رو بخون دعات برآورده میشه..باور کن راس میگم 

باور کن توی خواب ۴بارشو خوندم خیلی تاکید میکرد بخون بخون...الان میخوام بخونم...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگن خدا به قلب آدما نگاه میکنه یا بعبارتی آدما نون قلب شونو میخورن بهتره به قلبت رجوع کنی ی جواب دادن سوال چی ازت کم می‌کرد حتی نگفتی آره یا نه من خودم حس ششم دارم و هیج وقت حتی وقتی حوصله ندارم کسی و ناراحت نمیکنم شمام بهتره اینقد التماس خدا رو نکنی چیزی گه متعلق بهت نباشه بهت نمیرسه 

ی کتاب کوچیک زادالصالحین سرچ کن ی دعایی داره ک میگه روزانه ۱۱مرتبه بخونش خیلی ساده س و با چندبار خون ...

اسی من این دعا رو تو حین کار انجام دادن تو طول روز ورد زبانم بود تو حین لباس تا کردن حیاط شستن حتی حمام کردن 

شماهم بخون ان شاءالله که حاجت روا میشی

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃

اتفاوت تاپیک زدم کسی جواب نداد پاک کردم

عزیزم ختم چله هایی که من انجام دادم 

رو برا رسیدن به معشوقت انجام بده

چیزایی که نوشتم ختم چله های معروف هستن 

که برا حل هرمشکلی جوابن

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه یه صلوات برا امام رضا بفرستین؟:)متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین

مرسی عزیزم اینا که نوشتی کسی انجام داده نتیجه گرفته باشه؟

اره خیلیاجواب گرفتن

خودم برا جذب محبت اشتی از نادعلی ذکر یاودود یا لطیف یا عزیز سوره ضحی بارهاجواب گرفتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم ختم چله هایی که من انجام دادم رو برا رسیدن به معشوقت انجام بدهچیزایی که نوشتم ختم چله های معرو ...

قربونت بشم💖💖

دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟  امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.
اسی من این دعا رو تو حین کار انجام دادن تو طول روز ورد زبانم بود تو حین لباس تا کردن حیاط شستن حتی ح ...

عزیزم امیدوارم ترو یادم بمونه

ک هرموقع رفتم پابوس امام رضا برا ازدواجت دعاکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره

اسکرین گرفتم ، پریودم تموم شد ، شروع کنم 

قربونت بشم💖💖

بوس بهت

ان شاء الله بزودی حاجت رواشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم امیدوارم ترو یادم بمونهک هرموقع رفتم پابوس امام رضا برا ازدواجت دعاکنم

توروخداااا منم یادت بمونه رفتی مشهد.

این بیاد آشتی کنه 

منم بگیره ببره🥹

من ی چله می‌خوام بردارم برا مادر حضرت عباس ، براتون دعا میکنم ایشالله حاجت روا باشی 🌷

عزمزمه لطف میکنی💖