2777
2789
عنوان

معده درد کمکککک

159 بازدید | 25 پست

الان نوروز و دکترا اکثرا مسافرتن و دکتر خوب نیست 

بچه هام از درد معده مردم 

کتف قفسه سینه دست چپم کلا فلج شده 

چکار کنم چی بخورم اینقد لاغر شدم ماه رمضون به خاطر معده احساس میکنم پوستم پر لک شده 

واقعا مشکلات گوارش رو پوست تاثیر میذاره خیلی داغون شدم چکار کنم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

فاموتیدین ۴۰ میخورم بعد سحری وگرنه نمیتونم روزه بگیرم

با همین فاموتدین یکم آروم تر میشم 

اونقد قلبم مبارزه ی جوری میشه تکون تکون میخوره البته فک کنم قلب نیست و حرکات معده است آدم اینجوری حس میکنه چلوم و فشار میدن ی حالی ام که قابل توصیف نیست

خب همونه دیگه عزیزم ب معدت فشار میاری با روزه گرفتن

خب من ی عمر روزه قضا دارم همین ماه رمضون میگیرم فقط ی روزه قضا هم برای عذرام نگرفتم تا ب حال 

من وقتی معدم درد میگیره تا سرم نزنم خوب نمیشم 😢

دلم میخواد بزنم حتی بیرون از خودم                                " فردا رو ندارم از دیروزم پرم "                       https://daigo.ir/secret/5816755497

خب من ی عمر روزه قضا دارم همین ماه رمضون میگیرم فقط ی روزه قضا هم برای عذرام نگرفتم تا ب حال

خب باید مراقب معدتم باشی معده ی عضوه حساسیه من خودم دیرتر غذا بخورم معده درد میشم منم اکثر شبا قبل خواب فاموتیدین 40میخورم

خیلی بد لعنتی من هر وقت معده ام اینجوری میشه عصبی میشم پاچه میکیرم حس میکنم زده به اعصابم

خیلییییی بده 😭 واقعا بعد معده درد قدر سلامتی رو میدونم 😢 

من که فقط گریههههه میکنم تا خوب بشم  😅🤦‍♀️

دلم میخواد بزنم حتی بیرون از خودم                                " فردا رو ندارم از دیروزم پرم "                       https://daigo.ir/secret/5816755497