2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه عمه هات باید بهت عیدی بدن

خدا خوبی بنده هاشو میخواد ، در حق هم خوبی کنیم تا خدا هم تمام خوبی هاشو نصیبمون کنه......... دعا کنید اربعین امسال همراه با یار به کربلا برم💖💖🥲🥲🥲

داداشم به عمه ها یه تومن داد 

۳۰ فروردین>>>>🥲🎀 #کیجا_مازنی😌 اگر هنوز به اون فهم نرسیدی که اینجا یک سایت عمومیه و قرار نیست نظر من با نظر شما در مسائل یکی باشه ، ریپ نزن چون حوصله بحث با ادمای احمق رو ندارم .. و در ضمن تویی که وقتی میبینی طرز فکرمون یکی نیست میری اکانتمو شخم میزنی تا به یک چیزی برسی ولی خب چیزی گیرت نمیاد و به همین دلیل گیر میدی به پروفایلم باید بهت بگم که "گوجو پابو" 😌

بیشتر ببینید

بستگی ب روابط داره 

ب این که اوناچقدر عیدی میدن بهت

کار آموز کانون وکلا⚖ قلب من غصه نخورمولا ما علی است🌱 |میشنوداگرصدایش کنی"هوالسمیع"🤍🕊| |  قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊|خدایا امروز ۲بهمن ۴۰۳ به عظمت و جلالت قسمت میدم که خودت نور ورحمت رو به زندگیم جاری کنی

بیشتر ببینید
۱۰۰

این پول بچه های عمس

https://daigo.ir/secret/11139479415 رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

بیشتر ببینید

هر چقدر در توانتون هست 

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

بیشتر ببینید

بستگی داره دیگه 

طرفای ما که کلا به بزرگترا عیدی نمیدن

ولی کوچیکا همون  ۲۰۰،۳۰۰

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

همه ایل و تبار من، فدای حضرتِ حیدر 💛 ‌گوهر خود را مزن بر سنگ هر ناقابلی •• صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی 🦕   میشه برای اینکه به هدفم برسم یه صلوات مهمونم کنید؟🌱