2777
2789

بچه ها هیچ تجربه ای از این دکتر دارید لطفاً لطفا جواب بدید بعد یکسال پولم جور  شده حالا میترسم برم خراب کنه 😂

یه دختر شاد  اما سر ب هوا  اخلاق گوهی دارم اعصابم ندارم ولی واسه رفقام جونمم میدم   ، کار ب کسی ندارم کار باهام نداشته باشین. بی آزارم   ن  دنبال بحثم ن  دعوا  ولی ب نفع خودته باهام کل کل نکنی _ کاربری قبلیم تعلیق شد ولی نمیگم کی هستم  دوس دارم از قانون جذب سر در بیارم ولی نمی‌فهمم چی ب چیه پ همینجور پیش  میرم خدا منه 😕
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کامبیز پور یوسف رو شنیدم خوبه

اینو اصلا من نشنیدم اسمشو 

من دوستم پیش عرفانی مقدم رفته ها خوب شده ولی باز میترسم برم خراب کنه اونوقت شوهرم پارم مکنه😂😂😂😂

یه دختر شاد  اما سر ب هوا  اخلاق گوهی دارم اعصابم ندارم ولی واسه رفقام جونمم میدم   ، کار ب کسی ندارم کار باهام نداشته باشین. بی آزارم   ن  دنبال بحثم ن  دعوا  ولی ب نفع خودته باهام کل کل نکنی _ کاربری قبلیم تعلیق شد ولی نمیگم کی هستم  دوس دارم از قانون جذب سر در بیارم ولی نمی‌فهمم چی ب چیه پ همینجور پیش  میرم خدا منه 😕
بیشتر ببینید
دقیقا منم چندساله آرزوشو دارم الان ک پولشو دارم خیلییییی میترسممممم لامصب😂

باورت میشه من طلا گرمی پنج تومن بود پولم جور شد الان طلا گرمی ۸ تومنه  همچنان پول تو حسابم داره هی بی ارزش تر میشه  جرعت عمل کردن رو ندارم. دلمم نمیاد بی خیالش شم😂😂

بیشتر ببینید