بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از یک هفته قبلش حرفشو میزنم تا یادش بمونه.خودش با کیک میاد خونه میدونه اگر یادش بره تا یک هفته خونه میدون جنگه.سر یه بلاهایی که سرم اورده دلم پره و اگر باب میلم رفتار نکنه همونارو می کوبم تو سرش و ول کن هم نیستم.حالا با یه کیک و کادویی نه چندان گرونقیمت هم دلم شاد میشه.پر توقع نیستم.فقط فراموش نشم.حتی اگر به حسابم پول هم بریزه حتی دویست تومن هم باشه راضی میشم.منم خودم که شاغل نیستم.پس نباید از من انظار کادو داشته باشه.فقط می گیرم😂😂😂
هرچی سعی میکنم بهش فرصت بدم خرابش میکنه .چرا باید از همچین ازدواجی خوشحال باشم مدام باید حواسم بهش ب ...
انشاله سال جدید واست سال خوبی باشه و خدا دلت رو اروم کنه و بینتون پر از عشق و محبت بشه.فدات شم مرد جماعت همینه اخرش یه جایی بد ذاتیشو نشون میده.هیچ مردی کامل کامل نیست.منم خودم دل پری دارم.اما می دونم اگر بخوام جدا شم وضعیتم بدتر میشه.ادم باید بین بد و بدتر بد رو انتخاب کنه و بعد سعی کنه بده رو به خوب تبدیل کنه.اما سخته