2777
2789
عنوان

مادر شوهرم سر خط چشم گفت خاک تو سرت

| مشاهده متن کامل بحث + 744 بازدید | 34 پست
این خانم راست میگه..من تجربه کردم هر چی احترام میذاشتم بدترش میکردن تا اینک شروع کردم جوابشونو تا حد ...

من خیلی مظلوم بودم همش فکر میکردم باید احترام بقییه رو نگه دارم حتی بهم بی احترامی میکردن میگفتم نباید جواب بدم بعد متوجه شدم بقیه که زبون دارن آرامش بیشتری دارن شروع کردم به دفاع از خودم 

البته مشکل من خانواده خودم بودن پدر مادرم احترام خواهران زبون درازمو بیشتر داشتن با اینکه بی احترامی میکردن بهشون منم مثل اونا شدم انگار عزیزتر شدم 😂 

تبریک میگم ترنج قشنگم جدی از همون اول حس میکردم دختره قشنگ مننن امیدوارم به سلامتی دنیا بیاد و همیشه ...

قربونت برم مهربونم😍🥰😘🫂 عزیزدلمی ممنونم ... عزیزم🥹🥹🌺🌺 مرسی از محبتت، الهی که همیشه لبت خندون باشه و تنت سلامت....

لطف داری به من🙏🙏

فقط 17 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت برم مهربونم😍🥰😘🫂 عزیزدلمی ممنونم ... عزیزم🥹🥹🌺🌺 مرسی از محبتت، الهی که همیشه لبت خندون ...

🤍فداتون بشم

لینک ناشناسم : https://abzarek.ir/service-p/msg/2132137                             آقایون لطفا در تاپیک هام پست نذارید ، اگه از کلمات عزیزم و جونم اسفاده کردم منظورم شما نبودید خیلی به اسم کاربری ها و پروفایل دقت نمیکنم.

بیشتر ببینید
من خیلی مظلوم بودم همش فکر میکردم باید احترام بقییه رو نگه دارم حتی بهم بی احترامی میکردن میگفتم نبا ...

اره دقیقاً من هم تو خانواده ی خودم مظلوم بودم هم خانواده ی شوهرم..جالب اینجاست ک حتی مامانم هم یجورایی از مظلومیتم سواستفاده می‌کرد.. منم شروع کردم ب دفاع از خودم و واقعا جواب داد ب قول شما انگار عزیزتر شدم  

🤍فداتون بشم

نشی که حیفی🥰

فقط 17 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید