2777
2789
عنوان

حالم از مادر شوهرم بهم میخوره

394 بازدید | 27 پست

به ظاهر خیلی خودشو ساده و بدبخت و بیچاره و بی زبون نشون میده اماااااااااااااااا در باطن خیلی دورو و زبون درازه و .... 

چند ماه پیش پدر من حالش بد شد و شوهرم گفت مامانم گفته بریم خونه پدر خانومت و .... چندین دفعه شوهرم گفت مادرم میخواد بیاد من به خانواده م گفتم و گفتن آخر اوکی بیاد و به شوهرم گفتم خانواده م گفتن تشریف بیارید و ... نیومد ( شوهرم بهش گفت بیا و نیومد) 

دوباره پدرم مریض شد و شوهرم بهش گفت زنگ بزن مادر خانومم به شوهرم گفت باشه شماره شو بفرست ، شوهرمم شماره مامانمو فرستاد واسش و زنگ نزد و از خودم پرسید پدرت چطوره و ....( الان شوهرم فکر می‌کنه مادرش زنگ زده مامانم ) 

دوباره مامانم واسش حلوا آخرین پنجشنبه رو فرستاد ( خواهر شوهر بزرگم ازم تشکر کرد که ممنون حلوا واسم فرستادید منم 😐 این شکلی نگاش کردم و هیچی نگفتم ) 

مادر شوهرم حلوا رو داده بود بهش ، گفته بود مادر فلانی واست حلوا فرستاده 

منم اینارو نه به شوهرم گفتم نه به خانواده م 

اما دلم میخواد به شوهرم بگم دروغگو هستش، بگم واست فیلم بازی میکنه، بگم مادرت دو رو هستش 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیچاره مادرشوهرت ، کاری نکرده که ، حلوا و نخواسته محترمانه داده به خواهر شوهرت ، حوصله خونه شما هم نداره و نخواسته شوهرت هم ناراحت کنه، منم خوشم نمیاد برم خونه مردم

الان فایده نداره ک بگی نه شوهرت منظورت می‌فهمه و نه کاری از پیش بردی دفعه دیگ مثلاً گفت میخام بیام جلو شوهرت بگو مامانم گفته مادرشوهرت چرا گفته میام و نیامد یا چرا زنگ نزد همون زمان واکنش نشون بده الان دیگ فایده ای نداره

بیچاره مادرشوهرت ، کاری نکرده که ، حلوا و نخواسته محترمانه داده به خواهر شوهرت ، حوصله خونه شما هم ن ...

عزیزم مادر شوهر من به ظاهر با همه خوبه و در باطن با همه دشمن 

نه فقط با خانواده من، با خانواده داماداشم همینطوره 

منم از خدامه نیاد خونه پدرم ، اما به شوهرم دروغ میگه که زنگ زدم و حالشو پرسیدم و ....

بخاطر اینه شوهرم همیشه میگه مادرم بدبخته، مادرم ساده س، مادرم دل پاکه دوست دارم بگم اینجورن نیست ، و ...

بگی هم باور نمی کنه مگه اینکه موضوعاتی رو بدون جبهه گرفتن خیلی عادی تعریف کنی نه اینکه بگی دروغ گفته فقط داستان رو بگو

دقیقا عیییییین مادرشوهر من .

هرکاری هم.میکنه اگه اعتراض نکردی که هیچ، اگه اعتراض کردی خودشو میزنه به موش مردگی و گریه که من قصدی نداشتم .

منم همیشه پیش شوهرم ازش تعریف میکنم ولی کارهاشم میگم .

مثلا میگم مامانت خیلی زن خوبیه من تعجب کردم چرا فلان کارو کرد 

اونم میره دعواش میکنه 

عزیزم مادر شوهر من به ظاهر با همه خوبه و در باطن با همه دشمن نه فقط با خانواده من، با خانواده دامادا ...

خب ببین یه چیزی بهت بگم ، هیچ وقت سعی نکن اون و تو چشم شوهرت بد نشون بدی چون هر چی باشه مادرشه و در آخر هم بازنده خودت میشی، اگه دروغی هم میگه واقعا مسأله مهمی نیست 

گلم بگم اولین اشتباه از سمت خانواده شما بوده گفتنین چندین دفعه مادرشوهرم خواسته بیاد و بعد کلی اینور اونور تازه اوکی دادین قربونت اونم بهش برخورده دیگه و دوباره که پدرتون مریض شده ایشون با اون برخورد ترجیح داده خودش و کوچیک نکنه مشکل اصلی از شماست شما با زبون میگفتین مادر ببخشید بابام حالشون خوب نبوده مساعد نبودیم بازم ممنون که خواستین تشریف بیارید یک کم مهربون تر و اینکه خواهر شوهرتون اگه تشکر کردن ۷وب۶ لااقل گفته مادر خانوم فلانی درست کرده و نگفته خودن این یعنی برای مادرتون ارزش قائل شده اینقدر بدجنس نباش 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

همه اینارو بگو بدونه بعدا ک کاسه صبرت لبریز شد نگن عوض شدیولی وقتی گفتی توهین نکنفقط بگو خیلی این مد ...

خواهر شوهرم چند روز دیگه زایمان می‌کنه 

می‌دونم شوهرم انتظار داره مادرم زنگ بزنه و تبریک بگه 

منم به مامانم میگم زنگ نزنه 

اینم بگم ، مادر شوهر من شماره مادرمو داشت، به شوهرم گفته شماره شو ندارم ، یعنی یا دروغ گفته یا شماره مامانمو پاک کرده