2777
2789
عنوان

داداشم از دخترم عذرخواهی کرد

407 بازدید | 16 پست

دیشب ناراحتش کرده بود ،صبح اومد و گفت ببخشید نباید اونجوری بهت میگفتم،(گله کرده بودم ازش که حرفت اعتماد بنفس دخترمو تحت تاثیر قرار میده)خلاصه که دستش سلامت اومد و دل دخترانه اش رو به دست اورد 

دخترا مثل گل هستن،نازن،مراقبت لازمن،ممنونم ازش که اومد❤

منی که داییم کمترین فحشی که بهم میده خرگاوبیشعور کثافطه ، چرا این تاپیکو دیدم؟😁حتی گاهی کتک کاریم میکنیم.

خدا حفظشون کنه

از گهواره تا گور طلب دانوش😂🥴  سوال عربی (رشته انسانی ، تجربی ، ریاضی  هرسه پایه دبیرستان)فنون(عروض ، سبک شناسی و آرایه) و یا هر درس دیگه ی (انسانی)  ، اگه داشتین بپرسین تا جایی که بلد باشم جواب میدم❣       یه عدد کنکوری(:

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منی که داییم کمترین فحشی که بهم میده خرگاوبیشعور کثافطه ، چرا این تاپیکو دیدم؟😁حتی گاهی کتک کاریم م ...

ببخشید ولی از پستت خندم گرفت ،ای جانم ،

فحش دایی گل هرکی نخوره خل😅😅مثلا🤦‍♀️

منی که داییم کمترین فحشی که بهم میده خرگاوبیشعور کثافطه ، چرا این تاپیکو دیدم؟😁حتی گاهی کتک کاریم م ...

منم فاصله سنیم با داییم پنج ساله از بچگی کتک و جنگ و دعوا و تخریب شخصیت یعنی قشنگ جفتمون شلنگو میگرفتیم رو هم الان همونیم😂😂😂

ببخشید ولی از پستت خندم گرفت ،ای جانم ،فحش دایی گل هرکی نخوره خل😅😅مثلا🤦‍♀️

😅😅

از گهواره تا گور طلب دانوش😂🥴  سوال عربی (رشته انسانی ، تجربی ، ریاضی  هرسه پایه دبیرستان)فنون(عروض ، سبک شناسی و آرایه) و یا هر درس دیگه ی (انسانی)  ، اگه داشتین بپرسین تا جایی که بلد باشم جواب میدم❣       یه عدد کنکوری(:

بیشتر ببینید
منم فاصله سنیم با داییم پنج ساله از بچگی کتک و جنگ و دعوا و تخریب شخصیت یعنی قشنگ جفتمون شلنگو میگرف ...

اره ما هم همینیم ، همین امروزم دعوامون شد

بیشتر ببینید