2777
2789
عنوان

توروقران بیاین دارم دق میکنم

93 بازدید | 4 پست

پسرم کلاس اوله چند روزه متوجه شدم ابروی سمت چپش کم شده ..بردمش دکتر ی پماد داد گفت قارچ گرفته ..در صورتی ک نه هیچ خارش و پوسته ای هست..الان هر موقع دست میکشم دولاخ آب و میاد دستم بالای ابروش کاملا کم شده چه خاکی تو سرم بریزم ..نگین ببر متخصص اینجا شهرستانه همه جا بسته چکار کنم 

دلتنگ چهره ای هستم ک نمیدانم خاک با او چه کرده است ..دلتنگتم داداشم ...
خب همون پماد وبزن به دکتر داروخانه هم بگو دارو میده داروخانه ها ک بازن..بعضی موقع ها از خود دکتر هم ...

بد بختی ی هفته دیگ عروسی عموشه ..میترسم خیلی زایه بشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بد بختی ی هفته دیگ عروسی عموشه ..میترسم خیلی زایه بشه

ن عزیزم استرس نداشته باش خوب میشه پماد اینا از پیشرفتش جلوگیری میکنه..بچه خوب بشه عروسی مهم نیس.. انشاالله ک هر چ زودتر خوب بسه

ن عزیزم استرس نداشته باش خوب میشه پماد اینا از پیشرفتش جلوگیری میکنه..بچه خوب بشه عروسی مهم نیس.. ان ...

ایشالله ک خوب بشه تورو خدا دعا کن ک مشکل جدی نباشه 

ایشالله ک خوب بشه تورو خدا دعا کن ک مشکل جدی نباشه

باشه عزیزم حتما..انشاالله ک هیچی نیس نگران نباش..فقط داروهاشو ب موقع بزن ازش غافل نشو..ببرش حتما ب دکتر داروخانه هم نشون بده چون میگی الان دکتر نیس داروها و پمادشم ببر بگو اینا رو استفاده میکنی