2777
2789
عنوان

خانمهای مذهبی سوال شرعی داشتم بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 29 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😂😂اینو بچه سوم ایتدایی هم میدونه ها

🇵🇸✌🏻می کنند اسلام و قران را فدایت اما ؛ از کیسهٔ خلیفه می بخشند اینان تو را (بیتی برای ایران) 🌿دو تا زن که باید بشناسی راشل کوری میترا کمایی 🌿من عمل منکم سوءً بجهالة ثم تاب من بعده و اصلح فإنه غفور رحیم💗اسلام دینی است که در آن بزرگترین گناه ناامیدی از خداوند است💗زر نبارد از آسمان به سرش ، یا خودش دزد بوده یا پدرش/ فما جاع  فقیر الا بما متع غنی

بیشتر ببینید
من یکم وسواس دارم سخته برام

منم دارم

توجه نکن اصلا

کثیرالشک نباید به شکش اعتنا کنه

درحدی که لازمه انجام بده بقیشم بسپار به خدا ،،، بگو من کثیرالشک هستم خودت قبول کن

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

منم دارمتوجه نکن اصلاکثیرالشک نباید به شکش اعتنا کنهدرحدی که لازمه انجام بده بقیشم بسپار به خدا ،،، ...

غسل من نیم ساعت طول میکشه😥

باز میشه این در صبح میشه این شب صبر داشته باش💚💙💜🤎🖤♥️❤️🧡💛💗💓💕💞❣️🌱🌿🍃

پاشو گلم

لعنت بر شیطان کن

روزه اخرای ماه رمضان و از دست نده حیفه

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
غسل من نیم ساعت طول میکشه😥

خب این دفعه کاری که من گفتم بکن

هرجا شک کردی اعتنا نکن و ادامه بده

آخرشم بگو خدایا خودت قبول کن

من حکم شرعیش رو میگم گلم

نگران نباش

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

خب این دفعه کاری که من گفتم بکنهرجا شک کردی اعتنا نکن و ادامه بدهآخرشم بگو خدایا خودت قبول کنمن حکم ...

برای شما چقدر طول میکشه

باز میشه این در صبح میشه این شب صبر داشته باش💚💙💜🤎🖤♥️❤️🧡💛💗💓💕💞❣️🌱🌿🍃