2777
2789

خیلی عجیب به ادمی ک دستش برام رو شده علاقه دارم توروخدا سرزنشم نکنید سرتون میاد منم قبلا ی نفرو سرزنش کردم اینطور شدم

دوست ندارم دشمنمم به همچین دردی گرفتار بشه

۷ ساله دوستیم خسته شدم واقعا حس میکنم بیچارم نمیدونم چیککار کنم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من یه مدت اینجوری بودم البته در حد هفت سال نبود ولی حدودا یکی دو سالی شد

یه جا بهم برخورد دیگه دیدم هی دارم خودمو کوچیک میکنم خودمو تحقیر میکنم جدی تصمیم گرفتن بذارم کنار

وابستگیم زیاد بود گاهی برمیگشتم ولی هربار دوباره به همین نتیجه میرسیدم

اوایلش طبیعیه اذیت شی باید وقتتو با یه چیز دیگه پر کنی ذهنتو درگیر مسائل دیگه کنی خیلی تو فکرش غرق نشی بیشتز تمرکزت رو بذاری روی رشد خودت

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بیشتر ببینید

تکلیفتو با خودت مشخص کن. ولش کنی چی میشه، بهش برسی چی؟

چی تو وجودشه که بهت حس خوب میده؟ از همونجا خودت واسه خودت کم گذاشتی، جبرانش کن واسه خودت

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
من یه مدت اینجوری بودم البته در حد هفت سال نبود ولی حدودا یکی دو سالی شدیه جا بهم برخورد دیگه دیدم ه ...

شاید باورت نشه ولی بعد یمدت انگار به جنون میرسم از نبودش

خودم از شرایطم بدم میاد😪

من خیلی دورم خالیه شاید اگه درگیر بودم راحتتر فراموشس میکردم

نه ربطی نداره. خودت باید بخوای. وقتی نخوای دنیا هم نمیتونه جلوتو بگیره، ولی اگه خودت بخوای تمام دنیا برات ازش نشون میاره

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
شاید باورت نشه ولی بعد یمدت انگار به جنون میرسم از نبودشخودم از شرایطم بدم میاد😪

شاید برات طلسم نوشته 

گذشته از وابستگی و ضعف شخصیت بالاخره این چیزام ممکنه باشه 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
شاید باورت نشه ولی بعد یمدت انگار به جنون میرسم از نبودشخودم از شرایطم بدم میاد😪

منم همینجوری بودم نبود مثل معتادی بودم که بهش مواد نرسیده ولی چی شد؟ ببین زنده موندم دارم زندگیمو میکنم حتی دارم به آدم‌های جدید و روابط جدید فکر می‌کنم و اتفاقا اون ارتباط باعث شده من بدونم چه آدمی رو واسه رابطه میخوام چه آدمی رو نه معیارهام بهتر شکل گرفت دلیل رفتارهامو متوجه شدم ریشه اینکه چرا همچنان با رفتارهای بدش وابسته بودم رو پیدا کردم یاد گرفتم چجوری دیگه تو همچین چالش‌های روانی گیر نکنم و...

سخت بود هنوزم کمی درگیرم ولی میگذره همونطور که تا اینجا گذشته

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بیشتر ببینید