2777
2789
عنوان

کسی اینجا بوده تنبلی تخمدان داشته و بعد ازدواج کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 44 پست

همه اینارو مصرف کردم فایده نداش کلن نمیدونم چرا قرصا هورمونی بهم نمیسازع دکتره ای پی۶ بهم داد سیکلمو بهم ریخ درماه دوبار خونریزی داشتم همشم لکه بینی،چن وقت پیش ک قطعش کردم امروز لکه بینم اوکی شد 

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تو تاپیک اصلاح سبک شما بوداز یه نفر دیگه هم شنیدمچون پروسه اش سخته گفتم اگه دلیل خاصی نداشته باشد هم ...

پوست کندن ۳۰تادونه بادوم خیس خورده سخت نیست سرهم دودقیقه هم نمیشه

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                   من دیگه تنهازیربارون نمیرم                                                حالایه دست هست که تودستم بگیرم 

بیشتر ببینید
من لاغرم ولی تنبلی دارم و پر موالبت ژنتیکی هم هس یه مدت با پروتئین زیاد و ورزش منظم شد دوباره بخاطر ...

اگ دوره ماهیانتو میخا منظم کنی ماء الجبن افتیمونی بخور تا چل پنجاه روز،من پارسال خوردم قبلن سه ماه یبار میشدم الان مرتبه بجز یه ماه پیش ک بخاطر قرصای دکتر بهم ریخ دوبار درماه پریود شدم

استرادیول و پروژسترون البته دکتر با توجه به تشخیص و..قرص میده الکی نخور رازیانه هم خوبه واسه تنبلی ت ...

این دوتا رو نخوردم کاش اینارو برام مینوش

رازیانه رو امتحان کردم فایده نداش

اگ دوره ماهیانتو میخا منظم کنی ماء الجبن افتیمونی بخور تا چل پنجاه روز،من پارسال خوردم قبلن سه ماه ی ...

از کجا باید بگیرم

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بیشتر ببینید
از کجا باید بگیرم

بعضی عطاریا میفروشن من ت شهرمون فله میفروختن معلوم نیس توش چی ریختن قبلنا ت قوطی بود دگ از باسلام سفارش دادم،اگ خواستی بگیری شاسه ایش رو بگیر فک کنم هر بسته ای ده تا اینا توشع

من شکمم مص مردا مو داره همه جام موعه قبلن میگفتم خداروشکر دور چشام مو نداره الان اونجاعم مو دراورده ...

خب مال شما خیلی شدیده باید تنبلی کنترل کنی 

من رفتم لیزر 

شاید یه دوره قرص جلوگیری بخوری خوب بشه 

دکتر پوست و مو رفتی تاحالا؟!

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
موی زائد مشکلات ج بچه دار نشدن و..

موی زائد رو می زنیم دیگه .مگه بقیه ندارن؟..روی صورتم نداره... 

مشکلات ج رو نمی فهمم ...چه مشکلی مثلا...

من راحت بچه دار شدم حتی تو باکرگی و خدا خواسته 

من نمی دونستم پلی کیستیکم واسه بچه دومم رفتم دکتر...آزمایش دادم ...دکتر گفت تو تنبلی داری شاید بچه دار نشی

گفتم من یه بچه دارم چی می گی ...اونجا تعجب کرد دو سه تا قرص داد چند ماه بعد دومی رو باردار شدم

بعضی عطاریا میفروشن من ت شهرمون فله میفروختن معلوم نیس توش چی ریختن قبلنا ت قوطی بود دگ از باسلام سف ...

اتفاقا کراشم عطاری داره ولی روم نمیشه برم بگم برا چی میخام😂

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بیشتر ببینید
اتفاقا کراشم عطاری داره ولی روم نمیشه برم بگم برا چی میخام😂

یکی از اعضای خانوادتو بفرس اون صحبت کنه انجوری فک نمیکنه برا خودت میخوای