2777
2789
به اونی ک عاشقش بودم دیوانه وار ، میرسیدم افسوس ک ازدواج کرد و من مُردم 💔امسال ازدواج خوب در شان خو ...

عزیزم نمیخوام کلیشه ای حرف بزنم ولی مطمئن باش صلاحت نبوده

حتما یه حکمتی داشته

ان شاالله ک خیلی خیلی خوشبخت بشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطعا میتونه🥲یکم فک کندنیا همیشه درکنار کلی سختی و درد و غم، قشنگیاشو داره

ن تمام خوشحالیم زیرخاکه پس هیچی خوشحالم نمیکنه قطعا!

همسرم از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️

هر چی از خدا میخای بهترینش بهت بده ممنونم عزیزم

قربونت گلم چون خودمم چند سال چشم انتظار وروجکم بودم میفهمم الان چقدر دلت آشوب الهی به حق سه ساله امام حسین بچتون سالم باشه گلم من حاجتم از رقیه امام حسین گرفتم قربون اون مهربونیش بشم که دست رد به سینم نزد الهی شما هم بیاین بگین همه چیز خوب بوده 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

قربونت گلم چون خودمم چند سال چشم انتظار وروجکم بودم میفهمم الان چقدر دلت آشوب الهی به حق سه ساله اما ...

خداروشکر ممنونم از دعای قشنگت الهی انرژی مثبتش بیاد تو زندگیت 

پارسال خارج رحم باردار شدم عملم کردن در تموم مسجدای شهر شمع روشن کردم تا چن وقت پیش فهمیدم باردارم الان هفت هفته رو تموم کردم دو روز پیش سونو دادم جنین رو ندید گفت امیدی نیست اما من از رحمت خدا ناامید نشدم چون پنج هفته کیسه زرده هم ندیدن اما ایندفعه اونو دید گفت جنین نیست ...

خداروشکر ممنونم از دعای قشنگت الهی انرژی مثبتش بیاد تو زندگیت پارسال خارج رحم باردار شدم عملم کردن د ...

عزیزم شاید سونو مشکل داشته نترس الهی که چیزی نیست منم فکر کنم همون یکی دو ماهم بود رفتم میگفت سونو واژن بده گفتم نه حامله ام  سونو  رحم گرفت گفت دیده نمیشه شاید هنوز خیلی کوچیکه نترس گلم جوش نزن توکلت به خدا باشه عزیزم 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم