2777
2789
عنوان

باشگاه یا زبان انگلیسی کدومو برم

95 بازدید | 15 پست

هم نیاز به لاغری دارم(۵ الی۱۰ کیلو) 

هم حافظم ضعیفه و به زبان علاقه دارم 

جفتشو نمیتونم برم

۳۰ سالمه 

تعداد رای : 12
نظرسنجی
ایروبیک
5
41%
بدنسازی
2
16%
زبان انگلیسی
5
41%

❤️رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره❤️                                                        🌺نذارید قهرتون با همسرتون بیشتر از چندساعت طول بکشه اگه قهر کردن عادی بشه سردی پیش میاد نیازی نیست منت کشی کنید حرف زدن عادی رو ادامه بدید 🌺

بیشتر ببینید

هردو

اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.      خدایا شکرت عاشقتونم❤️❤️.          آقایون بی شخصیتی که درخواست دوستی میدن یا رد میکنی دوباره درخواست میدن بدونید همه مثل خواهر مادر شما نیستن جمع کنید برید اگه خیلی نیاز دارید یه دور تو خونه خودتون بزنید چیزی که می‌خواهید پیدا میکنید عقب مانده ها شب خوش
بیشتر ببینید

اما اگه فقط یکیش مد نظر هست زبان

اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.      خدایا شکرت عاشقتونم❤️❤️.          آقایون بی شخصیتی که درخواست دوستی میدن یا رد میکنی دوباره درخواست میدن بدونید همه مثل خواهر مادر شما نیستن جمع کنید برید اگه خیلی نیاز دارید یه دور تو خونه خودتون بزنید چیزی که می‌خواهید پیدا میکنید عقب مانده ها شب خوش
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

زبان رو به هیچچچچچ عنوان کلاس زبان نرو

کش میدن ترما رو 

اینجورین ک خببب... بودجه کم آوردیم... چی کار کنیم؟ اها ترم ها رو طولانی میکنیم

من از وقتی کلاس زبان نرفتم کار دو سال کلاس زبان رو توی سه ماه تابستون کردم و زبانم به طرز عجیبی قوی شد

برای ورزش اول برو ایروبیک که چربی هات بریزه بعد بدنسازی

هردوتاشم تو خونه میشه انجام دادبمون خونه هردوتارو انجام بده

بچه کوچیک دارم نمیذاره 

❤️رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره❤️                                                        🌺نذارید قهرتون با همسرتون بیشتر از چندساعت طول بکشه اگه قهر کردن عادی بشه سردی پیش میاد نیازی نیست منت کشی کنید حرف زدن عادی رو ادامه بدید 🌺

بیشتر ببینید
زبان رو به هیچچچچچ عنوان کلاس زبان نروکش میدن ترما رو اینجورین ک خببب... بودجه کم آوردیم... چی کار ک ...

آره خیلیا اینو میگن 

بیشتر ببینید
آره خیلیا اینو میگن

برای زبان هر چی بخای تو فضا مجازی پیدا میشه هر چی

و یک کاری هست ک به تمرکز نیاز داره پس بهتره تنهایی انجامش بدی

ولی ورزش گروهیش میچسبه .. معمولا خونه تنهایی بخای انجام بدی بعد یه مدت کسل میشی میندازی کنار

اول برو ایروبیک ولی یکم چربی هات بریزه

خب پس چجوری میخای بری کلاس؟

صبح که پیش باباش خوابیده میرم برمی‌گردم 

سر همین میگم فقط یکیشون میتونم انتخاب کنم

بیشتر ببینید
خب پس چجوری میخای بری کلاس؟

صبح که پیش باباش خوابیده میرم برمی‌گردم 

سر همین میگم فقط یکیشون میتونم انتخاب کنم

بیشتر ببینید