2777
2789
عنوان

دخترا از کجا بفهمم برادرشوهرم عاشق اجیم شده یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 876 بازدید | 44 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

وای خیلی باحاله آبجیت بشه جاریت😂😂 مامان من و زن عموم اینجوری ان

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

برادر شوهرت چشه

خوبه شرایطشم متوسط رو ب بالاست ولی من دلم نمیخاد اجیم وارد خانواده شوهرم بشه برا من خیلی کم گذاشتن نمیخام اجیمم این چیزا رو تجربه کنه

دقیقا مامان منم😂😂😂همیشه پیش هم بودن

دقیقااا

و دیگه اون داستانا و دشمنیای جاری بودن وجود نداره چون با خواهرت خیلی راحتی 

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

خوبه شرایطشم متوسط رو ب بالاست ولی من دلم نمیخاد اجیم وارد خانواده شوهرم بشه برا من خیلی کم گذاشتن ن ...

برا خواهرت تصمیم گیری نکن

تو فقط موظفی خوبی و بدیای خونواده شوهرتو بهش بگی تصمیم قطعیو اون میگیره

شاید اونم برادرشوهرتو دوست داشته باشه