2777
2789
عنوان

نمیدونم جواب احمق هارو چی بدم

254 بازدید | 22 پست

سلام دوستان من بخاطر یه سری موارد سه سال عروسی کردم اما چون موقعیت شو نداشتم دندونام درست نکردم.

وزنمو کم نکردم. 

ولی دیگران واطرافیان دیونه ام کردن همش بهم میگن خدا چراغ تو روشن کن و اگر حامله نشی 

دیگه نمیتونی. 

از دیشب دارم دیونه میشم میترسم  اما نمیتونم چون درسر زیاد دارم و نمیتونم بزارم حامله شم از 

نظر جسمی هیچ مشکلی ندارم

ایا واقعا این تایم روی حامله شدن تاثیر میزاره

من خیلی خوشبختم 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

به نظر من موارد به شدت مهمین.. و همه برای صلاح شما اینارو میگن نه خوشگلیتون

گاش شما قبل از نظر دادن تحقیق کنید قبل از بارداری کاهش وزن و درست کردن دندان ها مهم. بحث زیبای نیست😌😌 

من خیلی خوشبختم 

اسی دندوناتودرست کن اگه حامله بشی توحاملگی بدجوردرد میگیرن وخرابترمیشن اذیت میشی والان لاغرتربشی خیلی بهتره چون توبارداری هزارجورمشکل پیدامیکنی_براسلامتی خودت وگرنه به کسی ربطی نداره

والا به منم میگن بچه دارشو دیر شده دیگه کی دیگه مادرشوهرت ارزو داره دیگه بدن عادت میکنه و...... ولی در نهایت با شوهرم ک تنها میشیم میگیم عمرااااااااااااا، با خنده و لبخند و نمیخوایم و اینا رد میکنیم

بیخیال بابا

اسی دندوناتودرست کن اگه حامله بشی توحاملگی بدجوردرد میگیرن وخرابترمیشن اذیت میشی والان لاغرتربشی خیل ...

مرسی مهربون چشم حتما نصحت شما رو گوش میدم🙂🙂🙂🙂

من خیلی خوشبختم