2777
2789

نه والا خوب نشد

قرص خوردم ، تراپی رفتم ، خودم تلاش کردم ، خیلی کمتر شد ولی کامل از بین نرفت

مسالمت آمیز زندگی میکنیم با هم🗿😂

کاربری به علت کنکور موقتا غیرفعاله / ۱۸ سالمه ، اگه قراره عقل و شعورم رو منوط به سنم بدونی و تو کوچیکترین اختلاف نظری مدام بحث سن و سالم رو وسط بکشی لطفا ریپلای نکن💚ان‌شاءالله کنکوری ۱۴۰۵🌱 نیمچه شاعرِ غزل سرا✒️ با افتخار بچه شیعه‌یِ معتقد🤌🏻کاربر سال ۹۹

بیشتر ببینید

میدونستی برا وسواس قرص هست برو دکتر بهتر میتونی کنترلش کنی

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه والا خوب نشدقرص خوردم ، تراپی رفتم ، خودم تلاش کردم ، خیلی کمتر شد ولی کامل از بین نرفتمسالمت آمی ...

وسواست از چ نوع؟

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

من خودم وسواس فکری و شستشو دارم پدرم دراومده😁ولی یکی از دوستام قبلا رفت روانشناس بدون دارو اینا، خیلی خوب شد خودش میگف اگه جلساتش رو ادامه میدادم کامل خوب میشدم ردی ازش نمیموند...منم اگه پولش داشتم میرفتم

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
وسواس از سودای زیاد توی مغزه گرمیجات بیشتر بخور مصرف سردی ها و کم کن یا حذف کن مخصوصا لبنیات رو حدف ...

🥲 یعنی جوابه آخه انقدر ساده نیست امونمو بریده وحشتناک فک می کنم همه جا کثیفه 

وسواست از چ نوع؟

بیشتر روی نظافت و مرتب بودن یه سری چیزای خاص

وسواس فکری هم قبلا در حد کم بود ، ولی خب به سختی رفع شد

کاربری به علت کنکور موقتا غیرفعاله / ۱۸ سالمه ، اگه قراره عقل و شعورم رو منوط به سنم بدونی و تو کوچیکترین اختلاف نظری مدام بحث سن و سالم رو وسط بکشی لطفا ریپلای نکن💚ان‌شاءالله کنکوری ۱۴۰۵🌱 نیمچه شاعرِ غزل سرا✒️ با افتخار بچه شیعه‌یِ معتقد🤌🏻کاربر سال ۹۹

بیشتر ببینید
🥲 یعنی جوابه آخه انقدر ساده نیست امونمو بریده وحشتناک فک می کنم همه جا کثیفه

اره ولی باید دراز مدت تحت درمانش باشی حداقل شش ماه خیلی جوابه

برو پیش یه متخصص طب سنتی کار بلد 

همه چی با تغذیه درست درمان میشه