2777
2789

ما جایی رفتیم خواستگاری بر داداشم بعد بابای دختره که حضور نداشت سر کار بود مادر دختره یهو گفت اره من به دخترم‌گفتم بزار بیان عیده مثل مهنون بیان و برن اخر شبم گفتن اینا باید باهم حرف بزنن حلاصه الان داداشم‌میگه دختره یه جوریه و فلان نمیدونم والا منظورشون چیه

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چنین چیزی برداشت میشه که دختره راضی به خواستگار آمدن نبوده و مامانش گفته فکر کن اینا مهمونن میان و میرن احتمالا به خاطر اینکه براش تجربه شه تو محیط خواستگاری قرار بگیره که بعدا هر وقت خواست خواستگار واقعی راه بده دست پاچه نشه اینو گفته 

به منم گاهی از این حرفا میزنن که بزار بیان حالاااا آشنا شی با جو خواستگاری ولی انگار استفاده ابزاری از آدم هاست یه چنین نگاهی

چنین چیزی برداشت میشه که دختره راضی به خواستگار آمدن نبوده و مامانش گفته فکر کن اینا مهمونن میان و م ...

از همسایه هاشون اونجو  که اطلاعات گرفتیم این دختره هرماه به کی رو رد میکنه کلی هم معرف داره نمیدونم کجا سپردن دخترشون رو بما هم‌خاله دختره معرفی کرد

از همسایه هاشون اونجو که اطلاعات گرفتیم این دختره هرماه به کی رو رد میکنه کلی هم معرف داره نمیدونم ...

وا چه همشایه های فضول بی شخصیتی آمار خواستگار این بنده خدارو از کجا آوردن

ز اختیار جهان عقده‌ای است در دل من ؛ که جز به گریه ی بی‌ اختیار نگشاید 💌             میشه برای ازدواجم یه الهی به رقیه بگید برام ؟ 😗 اگه گفتید لایکم کنید براتون صلوات بفرستم