2777
2789
عنوان

کسی به بچه سوم یا چهارم فکر کرده⁉️توهین ممنوع❌

| مشاهده متن کامل بحث + 4022 بازدید | 255 پست
دلی دوست دارن ولی شرایط روحیش رو ندارم.بارداری من عوارض و بیماری می گیرم تا مدت ها افسردگی بعد زایما ...

پس بیخیالش شو 

چون بارداری اروم خیلی خیلی مهمه 

بعد از اونم وقتی خودت درگیر افسردگی هستی و دوتا بچه دیگه تو خونه داری ک نیاز به توجه دارن و یه نوزاد و بعدم روابط عاطفی خوب با همسر نباشه شرایط روحیت رو بدتر میکنه و خدایی نکرده باعث اتفاقات بد میشه 

من فقط بارداری اولم سخت بود و پر چالش پسر اولمم استرسیه و ترسو همه اینا برمیگرده به دوران بارداری ک خوب نبود 

ولی پسر دومم جسور و ادم قویه 

حالا دخترمم امیدوارم زرنگ باشه و همیشه عذاب وجدان پسر بزرگمو دارم با اینکه توی ۱۰ سال هست ولی بشدت از خیلی چیزا فوبیا داره و همشم تقصیر منو پدرشه ک تو دوران باردای اون حس خوب رو نداشتیم

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیار  

بعدها جمعتون جمع میشه 

خوشین باهم 

سفره تون پره 

اجتماعی تر میشن بچه هات 

اگر مالی اوکی هستی بیار 

روزگار مامور است به پراکنده کردن افرادی که باهم انس و الفت داشته اند ...امام علی علیه السلام 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چهار تا بچه دارم وقتی میریم مسافرت ازمون میپرسن تنها رفتین؟خوش میگذره تنهایی؟میگم ما خانواده پر جمعیتا نیازی نیست دسته جمعی وبا فامیل بریم سفر وپیکنیک تا خوش بگذره 

حدود ۱۰روز پیش سفر بودیم اینقدر خوش گذشت که روز شماری میکنیم دوباره تعطیلات بشه بریم سفر 

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹💚

من چهار تا بچه دارم وقتی میریم مسافرت ازمون میپرسن تنها رفتین؟خوش میگذره تنهایی؟میگم ما خانواده پر ج ...

چندسالشونه جنسیتشون چیه منم ۴تا دارم کوچیکه خدا خواستست واقعا مسافرت سختمه

زندگیه دیگه آدم میسازه تقدیرمیخنده
چندسالشونه جنسیتشون چیه منم ۴تا دارم کوچیکه خدا خواستست واقعا مسافرت سختمه

پسرم ۱۴دخترام ۱۱و۹و۳

مسافرت بهترین و قشنگترین خاطره خانواده‌های پر جمعیته

پس بیخیالش شو چون بارداری اروم خیلی خیلی مهمه بعد از اونم وقتی خودت درگیر افسردگی هستی و دوتا بچه دی ...

بیشترین نگرانی خودم همین حالت روحی ک پیدا می کنم و حمایت عاطفی از همسر نمی‌گیرم.من تک بعدیم متاسفانه.وقتی درگیر ی مورد هستم نمیتونم ب موارد دیگه برسم.من پسرم اومد نتونستم ب دخترم برسم.میترسم یکی دیگه بیاد ب اون دوتا نتونم برسم.من هنوزم خداببخشه عشقی ک از پسرم میگیرم و انرژی ک میگیرم از دخترم نمیگیرم

پسرم ۱۴دخترام ۱۱و۹و۳مسافرت بهترین و قشنگترین خاطره خانواده‌های پر جمعیته

حتما همسرتون پایس..همسر پایه و همسر حمایت گر نداشته باشی با ی بچه هم نمیتونی بری.مگر همسرت حمایت عاطفی و امنیت و آرامش بگیری

حتما همسرتون پایس..همسر پایه و همسر حمایت گر نداشته باشی با ی بچه هم نمیتونی بری.مگر همسرت حمایت عاط ...

چرا؟

بچه‌ها تون نوزاد یا کوچیکن؟

چرا؟بچه‌ها تون نوزاد یا کوچیکن؟

هفت ساله و چهارساله بهونه گیر ناسازگار و شلوغ کار.برعکس همسرم از نظر جسمی ضعیفه دیسک داره نمیتونه زیاد راه بره و توانایی سروکله زدن با این دوتا نداره اعصابش بهم میریزه

هفت ساله و چهارساله بهونه گیر ناسازگار و شلوغ کار.برعکس همسرم از نظر جسمی ضعیفه دیسک داره نمیتونه زی ...

وا بزرگن که 

منم بچه هام ولشون کنی ماشین میزارن روسرشون ولی خیلی رو نمیدیم که شلوغی کنن وخیلی هم منو همسرم حوصله راه رفتن نداریم همه جا باماشین میریم 

مثلا ایام عید رفته بودیم شمال یه روز اختصاص دادیم نمک ابرود وتله کابینش

یه روز رفتیم کلاردشت و ستوران کنار رودخانه ناهار خوردیم 

وچند روز مابقی هم همینطور

نباید بچه ها براما تعیین تکلیف کنن این ماهستیم که تعیین میکنیم کی بازی کنن کی ساکت باشن

وا بزرگن که منم بچه هام ولشون کنی ماشین میزارن روسرشون ولی خیلی رو نمیدیم که شلوغی کنن وخیلی هم منو ...

دخترم غرغرو هست و با اینکه خیلی بها نمیدیم ولی غر میزنه و حرف زیاد میزنه.یا حتی برای نشستن تو ماشین با داداشش درگیره ک ب من نچسب نزدیکم نیا.پسرم هم سربسرش میزاره یا خودش پرت می کنه روش.خلاصه فعالن.هرلحظه جیغ یکیش میره هوا....اذیتای پسرم همون اذیتای ک داداشا سر خواهرشون میاره.اسن زودتر شروع کرده🥴

پسرم ۱۴دخترام ۱۱و۹و۳مسافرت بهترین و قشنگترین خاطره خانواده‌های پر جمعیته

منم سه تادختر ویه پسر دارم کوچیکه توماشین حالش خراب میشه

زندگیه دیگه آدم میسازه تقدیرمیخنده