2777
2789
نه بابا چه حرفیه خیلیا خودشون کار نمیکنن پدر یا همسرشون پولدارن

هدف و برنامه که فقط کارکردن و پول درآوردن نیست عزیزم خیلی چیزای دیگه هم ممکنه هدف باشه که وقتت رو پر کنه

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پولدار و بی پول رو نمیدونم 

اما با عرض معذرت بیشتر از نصف اعضا از نظر فرهنگی به روز نیستن

مثلا کودک همسری زیاده 

کتک زدن و اینا توسط شوهر زیاده

درس نخوندن و تحصیلات ندارن

خلاصه که نه! دنیای ناپیدای من، در اعماق چشمان تو مبسوط میشود ... . 🍃

اونا که توهین میکنن عقده دارن و البته اکثرا پولدار هم نیستن ادا درمیارن

درسته فقط یه تازه به دوران رسیده ی عقده ای میتونه به قشر کارگر توهین کنه. چند لحظه پیش تاپیکی بودم به یه پدر کارگر توهین شو هنوز اعصابم خرابه

تست پیش روانشناس خوب بده میفهمه استعداد یعنی کاری که راحت تر از بقیه انجامش میدی

میترسم برم بهم بگه استعدادت بخور بخوابه😂😂😂

اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨

پولدار و بی پول رو نمیدونم اما با عرض معذرت بیشتر از نصف اعضا از نظر فرهنگی به روز نیستنمثلا کودک هم ...

همینکه اینجا اینهمه تو بحر حس ششم و چشم زخم و طلسم و دعا و این چرت و پرتا هستن نشون میده کلا نی نی سایتیا اکثرا تو لول دیگه ای هستن

خب توجامعه همه مدل آدمی هست گلم اینجا هم یک جامعه ی کوچیکه

درسته 

ولی از بین پلتفرمای اجتماعی لول اینجا از همه متفاوت تره و رو به پایین بطور میانگین میگم

درسته فقط یه تازه به دوران رسیده ی عقده ای میتونه به قشر کارگر توهین کنه. چند لحظه پیش تاپیکی بودم ب ...

فراموش کن من انقدر اینجا توهین دیدم برام مهم نبوده

معتقدم کسی که شخصیت بالایی داشته باشه توهین نمیکنه

اگرم نداشته باشه خب حرفش مهم نیست 

ادم از بوی سطل زباله ناراحت بشه ازش فاصله میگیره و رد میشه نه اینکه بیشتر نزدیکش بایسته

من همسر صد صد و پنجاه درآمد داره و زندگیمون خوبه و مشکل مالی نداریم ‌ ملک هم زیاد داریمدیگه کسی با ...

مقایسه نمیکنم شوهرم میلیاردره

دارم میبینم در امدی که داره مارو به کجا میرسونه

میبینم اگه کمتر در امد داشته باشه چه چیزایی رو دیگه نمیتونیم داشته باشیم

فقط خرج بدن شوهرم چون ورزشکاره ماهی ۱۰۰ تا ۱۵۰ تاس

الان بخوای خوب زندگی کنی باید بالای ۲۰۰ در امدت باشه

درسته ولی از بین پلتفرمای اجتماعی لول اینجا از همه متفاوت تره و رو به پایین بطور میانگین میگم

اینستا هم روابط ترکی و برهنگی و به نوعی بعضی هرزگی ها ترنده درکل آدم باید روی عقاید درست خودش باشه همه جا همه آدمی هست