2777
2789

خیلی وقتا به این فکر میکنم که پدر مادرایی که رویاهای بچه هاشون رو میکشن لایق دوست داشته شدن و احترام هستن یا نه ؟ و هنوز هم نمیدونم چی درسته چی غلط 

از یه طرفی میگم پدر مادر هر چی باشن برای بزرگ شدن اون بچه زحمت کشیدن و واسطه ی به دنیا اومدن اون بچه به این دنیا هستن و بودن و شانس زندگی داشتن از نبودن بهتره و زندگی در هر صورت یه نعمته .  حتی پدر مادری که بچه ای رو فقط به دنیا میارن و بزرگ هم نمیکنن به گردنش حق دارن 

از یه طرفی هم میگم بچه که خودش نخواسته به دنیا بیاد و وقتی والدین تصمیم میگیرن بچه دار شن باید باهاش درست رفتار کنن و از لحاظ مالی هم خوب باشن و کسی که نتونسته خودشو خوشبخت کنه حق به دنیا آوردن یه نفر دیگه رو نداره 

حالا شما با دلیل و بدون دعوا بگید کدوم استدلال درسته ؟ استدلال اولی یا دومی 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من چون خودم تجربه دارم میگم بله حق دارن...

پس چرا انقدر گفته شده که دینی که پدر و مادر به بچه هاشون دارن خیلی زیاده و با لحن بد هم نباید باهاشون حرف زد

عزیزم وقتی بچه از بدو تولد تا آخر عمر درگیر زندگی پر درد و رنج میشه مثل بچه ای که از مادر و پدر معتاد کارتن خواب متولد میشه، دیگه زندگیش نعمت نیست به نظرم و حتی ممکنه آخرت اون بچه رو نابود کنن و به سمت فساد و فحشا سوقش بدن 

به نظر من استدلال دوم بهتره اگر پدر و مادری میبینن توان اینکه با بچه درست رفتار کنن و به بهترین شکل اونو بزرگ کنن ندارن ، خوب بچه نیارن بچه برده اونا نیست که هرطور دلشون می‌خواد با اون بچه رفتار کنن 

عزیزم وقتی بچه از بدو تولد تا آخر عمر درگیر زندگی پر درد و رنج میشه مثل بچه ای که از مادر و پدر معتا ...

من خودم دوست دارم اینجوری فکر کنم اما انگار بازم وجدانم نمیذاره به همین راحتی این حرفو قبول کنم چون میشه گفت 

کسی که تو سختی و فقر و بدبختی هم اگه به دنیا بیاد بازم با تصمیمای درست و تلاش و هوش خودش میتونه خودشو نجات بده و داشتن شانس یه زندگی خوب هم خودش یه نعمته و هر چقدر بدبختی و سختی ها رو زندگی ادما تاثیر بذارن به اندازه ی تصمیمات و تلاش خودشون تاثیر گذار نیستن و کلی آدم بودن که از بدبختی به خوشبختی رسیدن

هر کسی خودش انتخاب میکنه که کی و در چه کشوری و چه خانواده ای بدنیا بیاد.‌

منم جز کسانی هستم که متاسفانه خانوادم به خصوص مادرم نزاشتن برم درسمو در مقطع ارشد بخونم و اون اهدافی که داشتم همه پودر شد و زندگیم نابود شد. 

همین باعث افسردگی و پرخاشگریم شد... 

چی بگم 

دین اسلام در هر صورت گفته احترام واجبه. 

گاهی میگم مگه میشه اخه؟ یه پدر و مادر پله میشن برا فرزند میفرستنش بالا...

یه پدر و مادر مانع میشن و نابود میکنن ادمو...

این دو تا یکی نیستن واقعا!

هر کسی خودش انتخاب میکنه که کی و در چه کشوری و چه خانواده ای بدنیا بیاد.‌منم جز کسانی هستم که متاسفا ...

ولی من مطمئنم امکان نداشته این وضعیتو از قبل انتخاب کرده باشم کی از بدبختی خوشش میاد ؟ اگه انتخابی بود که همه خانواده مهربون و خوش اخلاق و پولدار و پیشرفته ترین کشورو انتخاب میکردن کی حاضر میشد مثلا تو فقر به دنیا بیاد‌؟

ولی من مطمئنم امکان نداشته این وضعیتو از قبل انتخاب کرده باشم کی از بدبختی خوشش میاد ؟ اگه انتخابی ب ...

شما منو بگو 

اگه انتخاب خودم بوده هزاران لعنت بر من 

نه خانواده خوب نه قیافه نه استعداد نه عقل نه بخت نه شانس نه پول نه کار .... فقط بدبختی داغ عزیز حسرت تلخی ...

من خودم دوست دارم اینجوری فکر کنم اما انگار بازم وجدانم نمیذاره به همین راحتی این حرفو قبول کنم چون ...

به خوشبختی رسیدن از بدبختی بسیار سخته و در حرف آسونه ضمن اینکه توقع بسیار زیادیه از کسی که اطرافیانش و والدینش توی فسادن بخواییم راه و ژنتیک اونا رو پیش نگیره، ۹۹ درصد اون بچه به فساد میره ۱ درصد نابود میشه تا خودشو نجات بده خب این کجاش قابل تقدیره؟! تازه همینم باید بزنه توو دهن همون والدین تا از فساد و راه اونا خودشو جدا کنه یعنی ناخواسته براش گناه جمع میکنن و مجبور به انجام گناهش میکنن. ولی بچه ای که والدین خوبی داره حتی به گناه بی‌محل کردن والدین مبتلا نمیشه و آخرتش محفوظ اگه خودش خراب نکنه.