2777
2789
عنوان

مهمون پرو😶😶

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 27 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ عمت بود یچیزی 😂😂😂

خواهرشه بابا

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

بیشتر ببینید
چند شب پیش رفتیم خونه خاله شوهرممرغ درست کردنه بودند بی رنگ رو بد طعم کلی ازش تعریف میدادنمنم گفتم ک ...

😐😐😐😐🎀

والا ماهم تاحالا مرغ با بو بد گذاشتن جلومون، کم خوردیم، الکی گفتیم ممنون زحمت کشیدین خوشمزه بود و فلان 

چطوری می تونید اینطوری طرفو خجالت بدین؟ 😐😂

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

بیشتر ببینید
شما بی ادبی عزیزم

بی ادب شما هستید

غذاشون خوب نبود

حالمون بهم خورد از بس تعریف الکی دادن

آشپز هم دختر خواهر شوهرم بود

خودش هم ازش نخورد مادرش و خاله ها مامانش و دختر دایی به به چه چه میکردن

فقط حیدر امیر المؤمنین است♥♥

میخواسم رد گم کنی بگم‌عمه هاااا ولی دیگ‌گفتم‌دروغ نگم😂😂

عمه با خاله فرق داره

الان بهم حمله میکنن

ولی اگ عمت بود یا ب غیر عمه، غریبه بود، می تونستیم فهش بدیم

ولی خالت از هرکی نزدیکتره ب مادرت

بیشتر ببینید
😐😐😐😐🎀والا ماهم تاحالا مرغ با بو بد گذاشتن جلومون، کم خوردیم، الکی گفتیم ممنون زحمت کشیدین خوشمز ...

مثل خودشون 

که غذای نذری بردم واسشون

گفتن برنج ایرانی بود میخوردیم

ببرش نمیخوایم

فقط حیدر امیر المؤمنین است♥♥

مثل خودشون که غذای نذری بردم واسشونگفتن برنج ایرانی بود میخوردیمببرش نمیخوایم

عه؟ پس همه تون مثل هم همو قهوه ای میکنید🤣🤣🤣

بیشتر ببینید