2777
2789
عنوان

اولین علائم پریود چیه

80 بازدید | 10 پست

خانما ما چون اومدیم مسافرت خیلی وقته شرایط رابطه داشتیم. فک کنم همون ی بار هم با ک* ا دوم بود.... ولی الان دو روز از پریودم گذشته.. یکم معده ام سنگینه و انگار حالت تهوع دارم... البته پیش نیومده بالا بیارم.. یکمم وزنم بالا رفته... میشه از اولین علائم بارداریتون بگید.. به نظرتون باردارم؟ جرئت ندارم بی بی بزنم.. دخترم کوچیکه😪

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

وزن منم قبل پریود میره بالا تو دوران pms 

در حد یه کیلو که اونم ورمه 

و علایم بعدی که دارم ورم و سنگینی شکمم ، اعصاب خوردی و ناراحتی های بی دلیل ، یه درد خفیف تو کمرم 

و اما بارداری تو هفته های اول هیچ نشونه ای نداشتم

سینه هام خیلی دردناک شده مخصوصا صب ک بیدار میشم

همه جای سینتون درد میکنه فرقی هم نمیکنه وقتی که صبح پا میشیدواحساس درد کردین سعی کنید دراز بکشید لباستون رو دربیاید و نفس عمیق بکشیدو دستتون رو بزارین روی سینه راستتون بجز نوک سینه فقط سعی کنید نفس عمیق بکشید دستتون هم زیاد فشار ندین به سینتون  ولی دیدین درد خیلی داره زیاد میشه حتما به دکتر زنان مراجعه کنید به احتمال زیاد همین مشکلتون هم بخاطر چیز هایی که توضیح دادین باشه 

فوق لیسانس دکترای ارشد متخصص پزشکی عمومی