2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شعوربعضیا صفر، کاش میتومستم بهتون فحش بدم! اسی حالش بده اینا به مسخره گرفتن😏

عزیزم توکل کن بخدا و ازش بخواه یه راهی بذاره جلوپات

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
بیشتر ببینید
منم دلم مرگ می خواد. خسته ام و تحملم تموم شده مثل تواومدم سرچ کردم تاپیک شما رو دیدمچه روشی خوبیه زو ...

گلم به این فکرکن بعدتو چی ب رورگاراون طفل معصوما میاد و زندگی شون نابودمیشه

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
بیشتر ببینید
منم دلم مرگ می خواد. خسته ام و تحملم تموم شده مثل تواومدم سرچ کردم تاپیک شما رو دیدمچه روشی خوبیه زو ...

تو همینجوریشم ک تو ایران جهان سوم بچه آوردی بهشون مدیونی بری خودکشی کنی ک بدتر مدیون بشی؟با کامنتت حرصم گرفت نمیخوام قضاوتت کنم اما انقدر خود خواه نباش بچه طفل معصوم جز تو سرپناه نداره برو دکتر قرص بخور خوب میشی  انقدر تک بعدی نگاه نکنید ب زندگی  زندگی انقدرام بی حساب و کتاب نیست  اینهمه بچه زیر دست نامادری بلا سرشون اومده دلت میاد بچه هات یتیم بمونن؟

♾️🖇❤️

چی بگیم آخه 😔 هیچی حالمو خوب نمیکنه فقط مرگ آرومم میکنه

عزیزدلم من فردا بهت پیام میدم ... عزیزم  فردا ی وقت تراپی بگیر برو دکتر ب خدا انقدر آروم میشی حد نداره من کاملا میدونم دردت چیه تجربه کردم برو تراپیست 

♾️🖇❤️