2777
2789
وا تخمه. حاج بادوم چین دیگه ک حرصشو میخوری دلت بزرگ باشه

عزیزم تو این گرونی هر کس یه بودجه ای برای خرید عید در نظر گرفته. به جای اینکه از ایشون خرده بکیریم از این جهت فکر کنیم مهمون هم باید مراعات کنه قرار نیست هرچی رو میز هست و نیست بخوره 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم تو این گرونی هر کس یه بودجه ای برای خرید عید در نظر گرفته. به جای اینکه از ایشون خرده بکیریم ا ...

دقیقا بعد بقیه اشم تو جیبش کنه ببره 😂

@pcoslaghsri لینک گروه لاغری و تنبلی تخمدان خواستین عضو بشین باهم لاغر کنیم

حرصش نمیخورم ولی نمیشه هر شب بیای بخری خب مهمونا مونم همشون اینجورین

چی بگم ما ک تو این فکرا نیستین

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
بیشتر ببینید

وقتی بچه هست بهتر هست تعارف کنید.. یه دور تعارف کنید. اگر موندنشون طولانی شد دور دوم هم تعارف کنید. ولی نگذارید سر میز.
به عنوان مادر بچه هم من دلم نمی خواد شیرینی روی میز ول باشه که بچه بره چند تا برداره بخوره. بعدا شام نخوره یا دل درد بگیره.
وقتی بین مهمان ها بچه هست لازم بود چند دور تعارف کنید ولی روز میز ول نکنید. 

من برم خونه کسی نهایت یه شیرینی بردارم آجیل میوه نمیخورم واجب نیس که از همشون بخوری .... مهمون اومدنی هم همه چی میذارم رو هر جلو مبلی یه میوه خوری میوه شیرینی اجیل پر میکنم کم میخورن نهایت دو تا میوه شیرینی

من اگر نیکم و گر بد👎 پخ یماخی سنه قالمیب جانیم🤣😶‍🌫️

ما می‌ذاریم بمونه ولی تا حالا نشده تمومش کننانقد کمه؟؟؟البته مامانم اینطوری می‌کنه که میوه و آجیل رو ...

بله من تو احیل و شیرینی خوری آوردم هرچی داشتم آوردم برادر شوهرم خودشو دراز کشید اونا رو زیر دستش از ۸ تا،۱۲خورذ 😂🫠

دقیقا بعد بقیه اشم تو جیبش کنه ببره 😂

من اجیل رو پیاله میارم یا اینکه تو ظرف بزرگ میریزم تعارف کنم خودشون بردارند اجیل .

میوه میذارم وسط

شیرینی یبار تعارف میکنم

چایی دوبار حدودا

وقتی بچه هست بهتر هست تعارف کنید.. یه دور تعارف کنید. اگر موندنشون طولانی شد دور دوم هم تعارف کنید. ...

آره دقیقا اگ بچه بود نباید گذاشت 

من برم خونه کسی نهایت یه شیرینی بردارم آجیل میوه نمیخورم واجب نیس که از همشون بخوری .... مهمون اومدن ...

بنطرم تو این اوضاغ خودمون باید رعایت کنیم سخته 

آره دقیقا اگ بچه بود نباید گذاشت

آره بچه اسمش روشه. درک نمی کنه چه قدر اندازه اش هست. بعد مادر و پدر ها هم نمی تونند وسط مهمونی زور اعمال کنند. بدتر بچه قشقرق به پا می کنه و سر و صدا می کنه و همه اعصابشون خرد می شه. با خودشون می گن دیگه بگذار یه مهمونی اومدیم شر راه نندازم. ولی ته دلشون اونا اگر می تونستند جلوی بچه رو می گرفتند. ولی با تربیت های امروز کار راحتی نیست.