باتوجه ب امضای شما هیچ گناهی بر روی سنگ قبرحک نشده وچه بسا حتی اگر انسان ناصحیحی هم بوده بازم شعری درخور خوبیش حک شده..بنابرین خوب ترهستش ک چیزایی رو چیزی جزشعار وزائده تخلیل نیس نگیم وننویسیم🙂
دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
زن توو رابطه ای حالش خوبه و رابطش رو سعی میکنه خوب نگه داره که شوهر خوش ذوقی داشته باشه شوهر قدردانی داشته باشی نمونه بارزش کیلی و حبیب توو اینستا...خوش ذوقی و تعریف های حبیب ازش یه زن خوبه ایرانی ساخت...کیلی ناخناشم کوتاه میکنه شوهرش ذوق میکنه کلی تعریف میکنه حالا بعضی مردای ایرانی حتی نمیفهمن زنشون رنگ موشوو عوض کرده....