2777
2789
عنوان

از نظره منه اقا زنایی توی زندگیشون رابطشون خوبه با شوهرشون

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 35 پست

باتوجه ب امضای شما هیچ گناهی بر روی سنگ قبرحک نشده وچه بسا حتی اگر انسان ناصحیحی هم بوده بازم شعری درخور خوبیش حک شده..بنابرین خوب ترهستش ک چیزایی رو چیزی جزشعار وزائده تخلیل نیس نگیم وننویسیم🙂

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

خیلی قبول دارم البته برای مردهای نرمال

نرمال بودن نکته ی خوبیه

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن توو رابطه ای حالش خوبه و رابطش رو سعی میکنه خوب نگه داره که شوهر خوش ذوقی داشته باشه شوهر قدردانی داشته باشی نمونه بارزش کیلی و حبیب توو اینستا...خوش ذوقی و تعریف های حبیب ازش یه زن خوبه ایرانی ساخت...کیلی ناخناشم کوتاه میکنه شوهرش ذوق میکنه کلی تعریف میکنه حالا بعضی مردای ایرانی حتی نمیفهمن زنشون رنگ موشوو عوض کرده....

قبول دارم 

مهارت بزرگی هست دیالوگ های صحیح و به موقع ...چشم ها و نه های درست...

اما برای مردی که سواد رابطه عاطفی نداره، هیچ راهی جواب نیست...

مردی که محبت بلد نباشه 

مردی که احترام بلد نباشه

شهد گل هم بهش بدی هم بی فایده است

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

به نظر من تو رابطه بیشتر چیزا به توجه و رفتار مرد خونه برمیگرده

چه ازدواج و چه رابطه  یه چیزه دو طرفس .یعنی توجه ،محبت ،وفاداری و... ،همش باید دو طرفه باشه ولی خب یه چیزایم هست که ریزه کاریه 

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《

قبول دارم مهارت بزرگی هست دیالوگ های صحیح و به موقع ...چشم ها و نه های درست...اما برای مردی که سواد ...

حرف بنده برای افراد نرماله در واقع

باتوجه ب امضای شما هیچ گناهی بر روی سنگ قبرحک نشده وچه بسا حتی اگر انسان ناصحیحی هم بوده بازم شعری د ...

امضای بنده نظره شخصیمه و میتونه اشتباه باشه منکه معصوم نیستم 

چه ازدواج و چه رابطه یه چیزه دو طرفس .یعنی توجه ،محبت ،وفاداری و... ،همش باید دو طرفه باشه ولی خب ی ...

درسته

ولی تو رابطه اگه مرد عاشق تر باشه 

زن بهترین ورژن خودشو به اون مرد نشون میده

در واقع منظورتون میشه خانمی که هم لوندی بلده هم بلوغ کافی داره

بله میشه گفت 

یه بار دیگه خودت بخون چی گفتی

من میتونم بخونم چی نوشتم 

احتمالا توام میتونی بخونی ، فقط نگرفتی چی گفتم

کجاش برات نامفهومه؟!

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
امضای بنده نظره شخصیمه و میتونه اشتباه باشه منکه معصوم نیستم

صحیح.🤔🤔چیزای جالب تر واینکه جذبیت بیشتریم داشتع باشه هم هس🙂

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

باتوجه ب امضای شما هیچ گناهی بر روی سنگ قبرحک نشده وچه بسا حتی اگر انسان ناصحیحی هم بوده بازم شعری د ...

منظورش از گناه روز تولد هست فکر کنم

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...