2777
2789
عنوان

حالم از دیشب بده

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 20 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم بابت دلگرمیت😍😍

عزیزم شما در استاندارد ترین حالت ممکن هستید پس اصلا حرف اون شخص برات اهمیت نداشته باشه...چون مثل روز روشنه که از روی حسادش گفته... لاغر شدن و لاغر موندن اونم برای یه آدم چاق خیییلی سخته. برای همین حس حسادتش قلیان کرده و اون حرفو زده... چقدر خوب که شما متقابلا جواب بدی بهش ندادید... چون اونوقت هم سطح اون آدم بی لول و بی شعور میشدید..‌ اگر بازم چیزی گفت خیلی با لحن آرام و مهربون بگید اتفاقا من تحت نظر یه پزشک تغذیه ام و ایشون شاخص توده های چربی بدنم رو نرمال ارزیابی کرده و چقدرم تحسینم کرده که اینقدر مراقب سلامتی ام هستم و لایف استایل سالمی دارم..‌‌. شنیدن این حرف از یه متخصص برام خیلی ارزشمنده ...برای همین حرف شما برام عجیبه. 

درخت را به نام برگ🍀 بهار را به نام گل🌺 و مرا به نام کوچکم صدا بزن🧕کاربری قبلی Nasima89@
عزیزم شما در استاندارد ترین حالت ممکن هستید پس اصلا حرف اون شخص برات اهمیت نداشته باشه...چون مثل روز ...

ممنون عزیزم😍😍😍بله حق با شما هست همون بهتر ک جوابشو ندادم ،امیدوارم به ارزوهاتون برسین😍😍