elsa_zahra مدیر عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 7033 عنوان رابطه ی فهیمه و هماخانم تو پایتخت چقدر قشنگه | مشاهده متن کامل بحث + 1238 بازدید | 55 پست عین دو تا خواهر من خیلی خوشم میاد خدایا شکرت که بعد از ۱۰ سال ماشین خریدیم❤️❤️بچه ها دعا کنین بتونیم از خودمون خونه و یه پسر سالم و صالح داشته باشیم منم دعاتون میکنم❤️❤️❤️ 1404/01/08 | 17:41 11 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
paeez12 عضویت: 1401/01/30 تعداد پست: 5063 والا اگه عروسا بزارن ما خواهر شوهرا خوبیم فهیمه شوهرش فوت کرده یه برادر داره نقی مثل کوه کنارشه و هما هم اصلا حسودی نمیکنه ولی اگه تو واقعیت باشه فهیمه باید بخاطر یه آقا بالا سر باید شوهر میکرد و اون دو تا بچه رو آواره میکرد بخاطر حرف زن داداش
ughp عضویت: 1402/02/01 تعداد پست: 4618 یه بار تو اخبار روزنامه دهه ۵۰ ایران نوشتهبود. یه زن فوت میکنه و مادرشوهرش به خاطر غصه از دست دادنش در غسالخانه ایست قلبی میکنه و میمیره.
elsa_zahra مدیر استارتر عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 7033 واقعیت همه رابطه هاشون مث فهمیه و جمیله ست 🤣🤣 خدایا شکرت که بعد از ۱۰ سال ماشین خریدیم❤️❤️بچه ها دعا کنین بتونیم از خودمون خونه و یه پسر سالم و صالح داشته باشیم منم دعاتون میکنم❤️❤️❤️
yazdanpanah عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 6748 واقعیت همه رابطه هاشون مث فهمیه و جمیله ست 😂😂دقیقا.خونه خریدیم ۸ ماه خونه بابام بودیم ۲۰ روز اخر خونه پدرشوهرم خواهرشوهرم هرجا نشست گفت فقط اومدن خوردن !!!!منم امروز ب گوشم رسید تا وقتی اون پیرزن خواهرشوهر مجرد تو اون خونس پامو اونجا نمیزارم
elsa_zahra مدیر استارتر عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 7033 یه بار تو اخبار روزنامه دهه ۵۰ ایران نوشتهبود. یه زن فوت میکنه و مادرشوهرش به خاطر غصه از دست دادن ... مهربونیه بیشتر بود این موقعاین دوره زمونه کسی با مادرو خواهر خودشم جور در نمیاد خدایا شکرت که بعد از ۱۰ سال ماشین خریدیم❤️❤️بچه ها دعا کنین بتونیم از خودمون خونه و یه پسر سالم و صالح داشته باشیم منم دعاتون میکنم❤️❤️❤️
paeez12 عضویت: 1401/01/30 تعداد پست: 5063 در واقعیت اصلا وجود نداره چون هیچ زنی نمیزاره شوهرش هوای خواهر بیوه اش رو داشته باشه
zxfjfbudvudvhfjk عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 7540 مرسی عزیزممنم دعا میکنم به هرچی که دوست داری برسی مهربون💙💙🩵🩵 مرسی برای خوب شدن مامانم دعا کن ...
نگهبانان عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 5918 فهیمه چون نون شبش را هما و شوهرش میدن زبونشون جمع کرده و کارهای خونه را میکنه مث ی کلفت محترم ولی دیدی واس جمیله ک نونش را نمیده چه زبون درازی دارررره
ughp عضویت: 1402/02/01 تعداد پست: 4618 مهربونیه بیشتر بود این موقعاین دوره زمونه کسی با مادرو خواهر خودشم جور در نمیاد نه. همون موقع هم روابط شکرآب بوده. این اونقدر عجیب بوده که خبرش تو روزنامه چاپ شده
elsa_zahra مدیر استارتر عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 7033 برای امضای دعا کردم مرسی مهربونمانشااالله به هر چیزی که دوستدداری برسی خدایا شکرت که بعد از ۱۰ سال ماشین خریدیم❤️❤️بچه ها دعا کنین بتونیم از خودمون خونه و یه پسر سالم و صالح داشته باشیم منم دعاتون میکنم❤️❤️❤️
paeez12 عضویت: 1401/01/30 تعداد پست: 5063 فیلمه دیگهوگرنه خوار شوهرمن چشاش برامن درمیومد همشم شوهرمو پر میکرد هیچ خوهری دوست نداره زندگی داداشش بهمبخوره مگه دیوانه وباشه
parzhaak عضویت: 1398/03/22 تعداد پست: 1628 چون هیچ زنی نمیزاره شوهرش هوای خواهر بیوه اش رو داشته باشه فقط این مورده که هیچکس صداش درنمیاد بگه زن علیه زن
سارا_تانکردی عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 4739 اره خیلی خوبهاگه هما و نقی بحث شون بشه همش طرف هماست و هیچی از صمیمیت شون کم نمیشهمن خواهر ندارم دلم میخواد درآینده یه خواهرشوهر اینطوری داشته باشم درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم