یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من روزه نمیگیرم وقتی کافیه نیم ساعت حرفی نزنم چیزی نخورم بشدت بو میگیرهدیشب چن دقیقه بعد مسواک متوجه ...
مدام آدامس بایودنت اکالیپتوس بجو
عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠
کسانی که روزه نمیگیرن ودراین سایت عمومی با وقاحت وپررویی با افتخارجار میزنن.بدونن گناه روزه نگرفتنشو ...
شمام گناه اینکه به ما میگی بی حیا از همه چی سنگین تره
عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠