2777
2789
عنوان

وا جدی یعنی پزشکی دیگه بدرد نمیخوره😂😂😂💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3639 بازدید | 173 پست
خداروشکر که عقده پزشکی دارم نه عقده چیز دیگه ای التماس شعور

🤣🤣😭😭😭مطمئن باش هیچ وقت هیچ وقت پزشکی قبول نمیشی این جمله رو از من به یادگار داشته باش وقتی قبول نشدی بیا این تاپیک و این کامنتو بخون 🤣🤣🤣🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب تو ایران چی بدرد میخوره

هیچی واقعا .اما کسی که پزشکی میخونه انتظار یه چیز تاپ رو داره از هر جهت .این بنده خدا تخصصشو میتونست بگیره اما گفتن با مطب بزن یا تخصص رو ادامه بده مجبور شد مطب بزنه و بی خیال تخصص بشه .الانم فقط به مهاجرت فکر می‌کنه میگه ما آخرین دوره ای بودیم که تونستیم مدرکامون رو آزاد کنیم میگه ورودیای جدید نمی‌دونن تازه وقتی یکی دو ترم میخونن می‌فهمن نمیتونم مدرک رو آزاد کنن

اولا گوه رو‌تو‌میخوری که اینجوری موضع میگیری اول جمله رو متوجه شو بعد زر بزن .پرستیژ بخوره تو سرت وق ...

عزیزم من متوجه شدم منظور تون چی بود دور از باور هم نیست خودم پدر و مادر هر دو کادردرمانن از این لحاظ آشنایی با محیط دارم

خواهش میکنم دعوا نکنید 🙂❤❤ 

خلیج فارس همیشه فارسه❤🤍💚

من کارنامه کنکورم رو تو یه تاپیک پر بازدید گزاشتم عزیزم چون یه سری ها از سر حسادت هی میگفتن سهمیه ای ...

نه عزیزم نیازی نیست 

انشالله همیشه موفق باشی ❤️❤️❤️

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
این هوش مصنوهی لعنتی تو همه رشته ها رسوخ کردهخدا به داد ایرانیا برسه بیکاری خیلی کم بود اینم اومد رو ...

االبته خوبیش همینه که ایرانیم😂🤣 ما پیامامون بهم برسه خیلیه 

خلیج فارس همیشه فارسه❤🤍💚

عزیزم من متوجه شدم منظور تون چی بود دور از باور هم نیست خودم پدر و مادر هر دو کادردرمانن از این لحاظ ...

نه آخه طرف بدونه اینکه بفهمه چی میگم جبهه میگیره به جای اینکه بره یکم تحقیق کنه .وگرنه ای کاش مملکت گل و بلبل باشه نتیجه درس خواندن و شب بیداریاتون رو‌ ببینین