2777
2789
عنوان

بهم میگن زشتی

146 بازدید | 21 پست

از فامیل دور و نزدیک تا خاله و داداش و مامان و...بهم گفتن زشتی.فکر کن از خواب پاشی یکی بهت بگه چقدر زشتی تا خود شب چه حالی میشی.دماغم بزرگه ولی پول عمل کردن ندارم.وقتی من توش نقشی نداشتم و نمیتونم تغییرش بدم و مسخرت کنن .اینا آدم نیستن چطور عذاب وجدان نمیگیرن به کسی اینجوری بگن

مام وضمون همینه منتظرم شوهر کنم وام بگیرم

بچها هرکی امضامو دید تا اخر بخونههههههههه لطفا واسم دعا کنین حالم خوب شه دردسر برام درست نشه یدونه برام صلوات بفرستین خدا هرچی میخایین بهتون بده اگ دعا کردین لایک کنین بفهمم حداقل 😢😢دعام کنین گناه دارم بخدا😔

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

احتمالا دارن بهت حسادت میکنن 

خودم یه دوست دارم گفت همیشه بهم میگن بدقیافه ای بدترکیبی 

ولی به جرئت میگم یکی از زیباترین هاییه که دیدم حالا اگر دوست داری یه تغییر به خودت بده ولی قول میدم اینطور که میگن نیستی

کسی که به بلوغ عقلی رسیده در تاپیک هام شرکت کنه🙏

پسری؟ بیخیال بابا 😐😂من همیشه فکر می کردم شما پسرا خیلی اعتماد به نفس دارینمن یه کراش داشتم دماغ عق ...

ککلا دختر و پسر نداره.میگم چقدر مردم سنگدل وبی رحمن