2777
2789
عنوان

مادرشوهرم بهم صد تومن عیدی داد

| مشاهده متن کامل بحث + 1170 بازدید | 65 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

طرز فکرت و افکارت به خودت ربط داره پول پرست خانم

لطف کن عقده هات رو برو جای دیگه خالی کن مسخره

مامان یه گل پسر خوشتیپ چهار ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  
بیشتر ببینید
من لول و سطح اجتماعی بالا دارم به برادرزاده هام این عیدی رو ندادم

عذر می خوام ولی آدم لول بالا هیچ وقت این چیزا براش اهمیت نداره و معیار سنجش موقعیت خودشو به میزان عیدی که بهش میدن قرار نمیده... حتی اگر ۱۰ میلیونم بهت میدادن بازم تعیین کننده ارزش جایگاه اجتماعی شما نبود.

والا منم شغل عالی و موقعیت اجتماعی بالایی دارم؛ به منم همین قدر عیدی دادن من واقعا خجالت می کشیدم همینم بهم می دادن. اصلا توقع ندارم توی این سن بهم عیدی بدن... عیدی برای بچه هاس... همینم شما نباید قبول می کردی...

درخت را به نام برگ🍀 بهار را به نام گل🌺 و مرا به نام کوچکم صدا بزن🧕کاربری قبلی Nasima89@