2777
2789
عنوان

چقدر ی آدم می‌تونه خر باشه

398 بازدید | 22 پست

پست فطرت 

من بابام معتاده از وقتی معتاد شده دیگه با هیچ احدی رفتامد نکرده نه خیرشون میره نه شرشون حتا خواهر برادرای‌خودش 

بعد پسرخالم که فوت کرد بابام اصلا مراسمش نرفت قبلا خیلی باهم جور بودیم ولی دیگه نرفت یبار فقط چهلم در حد چند دقیقه رفت که اونم شوهر خالم و دید حالش بد شد 

بعد حالا این خانواده ی خالم زره ای ارزش واسه منو داداشم قائل نمیشن به خالم سلام که میکنم خیلی سست جواب میده چندروز پیش داداشم با پسرش ی شوخی کرد پسرش ۲۲ سالشه داداشم ۱۳ سالش گرفت داداشمو عین سگ کتک زد !!!!!! به شوهرش سلام دادم ی سلام خشک و خالی داد بهم 

یجوری رفتار میکنن که انگار مقصر اینا منم من از خدامه همه باهم خوب باشن ولی چیکار کنم؟ برم با ی آدم معتاد کلکل کنم با چاقو دنبالم کنه؟ 

دو کاربر تو ی اکانت❣️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منظورم اینه کتکش زد خیلی دلم سوخت به داداشم این بچه اس هیچی حالیش نیست

تو هیچی نگفتی به اون آشغال؟ بعدشم توام قطع رابطه کن میدونی ادم پدر مادر درست نداشته باشه تو فامیل هیچ ارزش و جایگاهی نداره مثل خودم من رابطه ندارم اصلا 

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی
تو هیچی نگفتی به اون آشغال؟ بعدشم توام قطع رابطه کن میدونی ادم پدر مادر درست نداشته باشه تو فامیل هی ...

هیچی نگفتم ولی بغض داشت خفم میکرد واگذارش میکنم به خدا 

دو کاربر تو ی اکانت❣️

خب جایی نرو که اونا باشن. فامیل کیلو چند ؟ مگه مجبوری باهاشون در ارتباط باشی و سلامشون کنی؟ 

تو هم محلشون نزار وقتی میبینیشون روتو اونور بکن و بی تفاوت رد شو. 

وقتی اونقدر شعور ندارن که گناه باباتو پای تو و یه پسر نوجوون مینویسن پس سیفونو بکش روشون. تامام

یادش بخیر، روزگاری خنده بر هر درد بی درمان دوا بود..