2777
2789
عنوان

کدوم سبک لباس عروس قشنگ تره 🤍📸

| مشاهده متن کامل بحث + 22239 بازدید | 433 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

سلام معصومه جان عیدت مبارک 

من صورتم جوشای ریز و زیر پوستی داره و اینکه از جوشای قبلم جای لکش مونده لکه ها هم بعضیاشون قهوه این بعضیاشون قرمزن نوع پوستم چربه 

محصولی میشناسین که مناسب من باشه ؟

ممنون میشم اگه راهنمایی کنین

سلام گلم خوبی 

لطفا اگ ممکنه زود جوابمو بده خیلی نگرانم

همسرم سونو از بیضه داده چند وقت درد داشت الان نگرانم نکنه واریکوسل داره

چون تحرکو تعداد اسپرمشم کمه

میشه بزارمش برام تفسیرش کنی؟

سلام مصی خوبی قشنگم 

پفی من خیلی دوس 

پفش خیلی زیاد باشه 🥺🥺🥺

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

بیشتر ببینید
ببین کلا نظرمه یا دکلته ماهی بپوشم با دستکشیا خیلی پف آستینی مثل این 😁

وای اره خیلی قشنگه

ماهی دکلته هم قشنگه

دستکش توری میخوای یا ساتن؟

بتظرم توری بردار خیلی قشنگتره

هرکس بد ما به خلق گوید ، ما چهره ز غم نمی خراشیم.         ما خوبی او به خلق گوییم ، تا هردو دروغ گفته باشیم....

عزیزم مراسم عروسی یه سوریه ای پولدار  تو فرانسه بود فکر کنم  خیلی لباس عروس خوشگل بود اگه تونستی تو یوتیوب  یا گوگل بزن ببین لباسشو 

دو دامنه بود مدل ماهی  بود دامن دوم دامنش از پشت خیلی پف دار و خاص بود 

اینو ببین من که خیلی دوست داشتم

الهی وربی من لی غیرک یاغیاث المستغیثین
عزیزم مراسم عروسی یه سوریه ای پولدار تو فرانسه بود فکر کنم خیلی لباس عروس خوشگل بود اگه تونستی تو ...

سلام عزیزم از پیشنهادت ممنون حتما سرچ میکنم 😍🤍

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بیشتر ببینید