2777
2789
الان که اعدام شد مگه تا آخرش ندیدی؟

نه فک کنم خوابی چیزی بوده

خدایا شکرت تو زندگیم هر اشتباهی کردم استقلالی نیستم🤣❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

این حامده خیلی رو اعصابه

اره کاش یکی با ماشین از روش رد میشد ب پدر خودشم رحم نکرد

خدایا شکرت تو زندگیم هر اشتباهی کردم استقلالی نیستم🤣❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

بیشتر ببینید
چی شد بگو

این کامنت اسیویله، هرکی نمیخواد نخونه

کر و لاله کر و لال نبود، با اونی که براشون دینامیت آورد حمید و شاهین رو کشتن انداختن تو چاه، میخواست به نگار تجاوز کنه اونم خودشو پرت کرد تو چاه مرد. اشکان رو از چاه نیورده بودن بیرون، سه روزه ته چاهه معلوم نیست زنده بمونه یا نه‌

بابای وحید میخواست رضایت بده حامد فهمید با ماشین زد بخش افتاد بیمارستان. فرزاد رو اعدام کردن، البته فعلا چارپایه رو کشیدن و ممکنه یهو مادر وحید رضایت بده مشخص نیست.

اره کاش یکی با ماشین از روش رد میشد ب پدر خودشم رحم نکرد

خیلی خیلی دلش سیاهه. رفیقای آشغالشونم همینطورن. اینقدر این حامد و رفیقاش اشغال بودن آدم دلش برای وحید هم نمی سوزه، یه آشغالی بود مثل اینا:/

خیلی خیلی دلش سیاهه. رفیقای آشغالشونم همینطورن. اینقدر این حامد و رفیقاش اشغال بودن آدم دلش برای وحی ...

آره بابا وحید حقش بود بمیره اومد تو گوش فرزاد گفت فکر تیکه آسی گرفتی من باهاش ... عوضی و لات بود