2777
2789
عنوان

هر ثانیه گشنمه🫥دیگه از همه غذاها زده شدم بس که لومبوندم🫥

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 22 پست
آره کلی مولتی ویتامین میخورمبعد نهار ۲ تابعد شام ۱ دونه

همون اشتها رو کلی زیاد میکنه یکیش مولتی ویتامین، اونای دیگ اهن و کلسبم

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرت دکتر قبول میکنه ۳۶ هفته عمل کنه؟اون سری گفتم برگشت گفت من ۳۶ هفته بچه رو در بیارم بیرون بعد ...

هیچ دکتری قبول نمیکنه، من ۴۱ هفته زایمان کردم، تا آخرین لحظه زمان میدن، بله مشکلی برای بچه۳۶ هفته پیش نمیاد، ولی هر ساعت توی رحم بودن به رشد بچع کمک میکنه ، چه برسه به ۴هفته!!

اشغال تویی و هفت جدو آبادت گدا گشنه پا پتی که کاسه گدایی دستت گرفتی به زور از مردم عیدی بگیری مال کدوم دهم ره هستی ک اینقدر بزدل و ندیده بدیدی؟ 😂 😂 😂 

دیگه از کسی که فقط دنبال 200 تومن پول کندن از بقیه باشه و بجاش جوراب بده توقعی نیست

دوما گوه خودتی گدا گشنه غربتی و هفت جدو آبادت میای زر میزنی گوه میخوری و بی اصل و نصب بودنتو نشون میدی بیا برو در حرم بشین یه کاسه هم بگیر دستت یه شماره کارتم بده برات پول بزنم ک دیگه برای 200 تومن آویزون مردم نشی 😂😂😂

من جای فامیلت بودم توفم کف دستت نمینداختم آدم اینقدر بی لول و پولکی😂😂😂بعد خودش یه جوراب میده توقع داره اونا آدم حسابش کنن 😂😂😂جیگر داشتی ریپ نمیزدی از ترس قفل کنی خانوم ترسو بزن در رو😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣

اشغال تویی و هفت جدو آبادت گدا گشنه پا پتی که کاسه گدایی دستت گرفتی به زور از مردم عیدی بگیری مال کد ...

الان گزارشت میزنم دیگه نتونی بیای بی شخصیتی ها و بی خانوادگی هاتو خالی کنی رو مردم

بی بوته 

الان گزارشت میزنم دیگه نتونی بیای بی شخصیتی ها و بی خانوادگی هاتو خالی کنی رو مردمبی بوته

بی بوته هفت جدو آبادت احمق بی شعور غلط میکنی به بقیه توهین میکنی گدابازیاتو به بقیه نسبت نده گدا گودوله احمق لیاقتت همون 200 تومنه پولکی