2777
2789

و تو این مدت اخلاقش نسبت بهتون تغییر کرده یا نه؟!

اینکه کمتر وقت بذاره

زنگ نزنه یا کمتر زنگ بزنه 

حس میکنم بعد مدت ها ی سفر رفته جوگیر شده😑😐

با همچین آدمی باید چجوری برخورد کرد؟!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بله با دوستاش مجردی میرن

وخب طبیعیه ۲۴ساعته گوشی دستش نباشع زنگ بزنه پیام بده رفته خوش بگذرونه دیگه روزی یه تماس تلفنی یه تماس تصویری کافیه دیگه

منم با دوستام مجردی میرم سفر وضع همینه فرقی نداره

شده و رفته

و

نه تغييرى نكرده بود ،زنگ مى زد پيام مى داد

ولى خب گاها با توجه به اينكه تو سفر بودن پيش اومده بود كمتر زنگ بزنه كه قابل درك بود ديگه

لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅

بله بارها

اما نه سفر کاری

رفته به خانواده اش سر بزنه

وقتی میره به ندرت زنگ میزنه و وقتی میاد تا چند وقت نرمال نیست مثلا معلومه مسواک نزده، حموم نرفته

و چون بهش اعتماد کامل دارم این چیزا اذیتم نمیکنه چون  اگر  بخواد دست از پا خطا کنه مامانش به حسابش میرسه

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
بیشتر ببینید
بنظرم اصلا دلیلی نداره بدون همسر سفر بریچه خانوم چه آقا

واقعا؟  من فکر میکنم اگه هر کدوم از طرفین نیاز به این قضیه پیدا کنن یا شرایطی پیش بیاد واسه سفر مجردی که دوست داشته باشن برن حقشونه که برن