یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
برادرزادم درحد خیلی عجیبی درحد مرگ ترس لرز از پشه وسوک مورچه میترسه یه بار خونه مامانم بودیم کنارم نشسته بود دیدم بچه یهو جیغ کشید بنفش شد شروع کرد لرزیدن مورچه کوچیک خیلی کوچیک رو فرش بودوالا من ب زور دیدمش اون چجوری دیدش نمیدونم
این ترس پروانه رو روش کار کن خوب بشهمن نابود شدم از بچگیم تا الان .
برای تولدم کیک گرفتیم روش پروانه کاغذی بود انقدر ترسیده بود که اصلا نزدیک نمبومد هر چی گفتم کاغذیه تاثیری نداشت اخرش برداشتیمش تا اومد نزدیک، نمیدونم چطوری ترسش بریزه
دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
برای تولدم کیک گرفتیم روش پروانه کاغذی بود انقدر ترسیده بود که اصلا نزدیک نمبومد هر چی گفتم کاغذیه ت ...
منم از پروانه میترسم حتی عکس حتی کاغذش ، همه هم میدونن و مسخره میکنن.نمیتونن درک کنن چقد این موجود برام ترسناکه...
فقط درکش کنید و بهش ارامش بدین، کاش پیش رواشناس ببریدش ، من خودم بعدا میرم حتما... دیگه خسته شدم
از گهواره تا گور طلب دانوش😂🥴 سوال عربی (رشته انسانی ، تجربی ، ریاضی هرسه پایه دبیرستان)فنون(عروض ، سبک شناسی و آرایه) و یا هر درس دیگه ی (انسانی) ، اگه داشتین بپرسین تا جایی که بلد باشم جواب میدم❣ یه عدد کنکوری(:
حالا دیشب با برادر زادم داشتیم با دمبل ورزش میکردیم دیدم با دمبل میکوبه روی فرش میگم چه کار میکنی میگه میخوام مورچه رو بکشم 😄😄 میگم خوبه یکی با دمبل بکوبه توی سر تو 😁
به نظرم یه چند روز بیارش پیش برادرزادم آب بندیش کنه 😆😆