2777
2789
عنوان

افسردگی گرفتم همه پولدارن جز ما

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 44 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب تلاش کردن الان دارن نتیحه میبیننشما هم تلاش کن نتیجه رو ببیندلت رو بزرگ کن و بخیل نباش

شما از کجا میدونی من چقد تلاش کردم و نشده؟میدونی چند بار زمین خوردم؟

بعدم شما چرا فکر کردی من بخیلم؟من همیشه از خدا میخوام پول اونارو زیادترم کنه،میگم ای کاش خدا به منم میداد.من حسود و بخیل نیستم

چیزای جدیدو تجربه کن

به عنوان کسی که از بچگی وضع مالیم خوب بوده و همه چی فراهم بوده میگم به نظرم حال دل خیلی مهمه وگرنه بهترین چیزا هم تجربی کنی حال دلت خوب نباشه به دردت نمیخوره حتی تو بهترین سفر هم بریم اره من سفر میرم سعی میکنم خفن ترین کارا رو بکنم تا چند ساعت نهایت یکی دو روز حالت اوکیه 

💍  خانوم مهندسم  

شما از کجا میدونی من چقد تلاش کردم و نشده؟میدونی چند بار زمین خوردم؟بعدم شما چرا فکر کردی من بخیلم؟م ...

اگر نبودید پس چرا اینجوری بیان کردید

ان‌شالله برای شما هم فراهم بشه 

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی
اگر نبودید پس چرا اینجوری بیان کردیدان‌شالله برای شما هم فراهم بشه

اینایی که میگم استوریشونو دیدم رو ۸۰درصدشون رو نمیشناسم.بعد بنظر شما من چرا باید به کسی که حتی نمیشناسمش حسادت کنم؟میشه همچین چیزی؟

من فقط حسرت زندگی اونارو خوردم،نه حسادت

اگر نبودید پس چرا اینجوری بیان کردیدان‌شالله برای شما هم فراهم بشه

اینایی که میگم استوریشونو دیدم رو ۸۰درصدشون رو نمیشناسم.بعد بنظر شما من چرا باید به کسی که حتی نمیشناسمش حسادت کنم؟میشه همچین چیزی؟

من فقط حسرت زندگی اونارو خوردم،نه حسادت

به عنوان کسی که از بچگی وضع مالیم خوب بوده و همه چی فراهم بوده میگم به نظرم حال دل خیلی مهمه وگرنه ب ...

ولی منم یه چیز بگم.پول نباشه حال دل آدم خوب نیست.بخدا جدی میگم

خوش بحالت همت کردین خونه خریدین و ساختین.مبارکتون باشه عزیزم.من خونم اندازه لونه کفتره😂از بدبختیم خ ...

انشاالله صاحب بهترین ها بشی عزیزم .. والا ۱۷/۱۸ سال پیش بابام یه تیکه زمین خرید همونو با بدبختی ساختیم شده این هنوزم کار داره پول نیست 😂

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                            با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمی‌ذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚
بیشتر ببینید